Jump to content

Tüm stock araçların dyno verileri

mazdamx-5
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 5 yıl sonra ...

Stock olarak geçen ay muayeneden önce soktum dynoya aracımı. Trafiğe çıktığı günden bu yana hiç güç kaybı olmamış.

Teker'de 185.9 whp verdi tamamen stock olarak. Ne filtre ne egzoz. Headers ve kat iptalinden sonra henüz sokamadım imkan olmadı. Ancak soktuktan sonra verileri paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalniz tekerde hangi viteste olcum yapiyorlar? Sanziman oranija gore lastik gucu degisiyor bilindik uzere. Bazi arkadaslar yanlis olcum yapiyor gibi.

4. vites te yapılmakta dyno ölçümleri genellikle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vites orani 1.00 degilse yine fazla veya eksik olcer.

Ornegin 4. Vites sanziman orani 1.00 ise ve son disli orani 3.00 ise,  araci 100 bg sayarsak bu arac 300 bg lastiklerde guc uygulamaz mi lastiklere? Dyno olcumunu yapan firma son disli oranini biliyorsa buna gore gucu hesaplayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vites orani 1.00 degilse yine fazla veya eksik olcer.

Ornegin 4. Vites sanziman orani 1.00 ise ve son disli orani 3.00 ise,  araci 100 bg sayarsak bu arac 300 bg lastiklerde guc uygulamaz mi lastiklere? Dyno olcumunu yapan firma son disli oranini biliyorsa buna gore gucu hesaplayabilir.

Genel olarak benim bildiğim kadarı ile bütün dyno'larda 4. vites te ölçüm yapılıyor. Ama tam ayrıntısını bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dyno da arac marka modeli falan giriyorlarsa, sanziman oranlari kayitlidir.  Ona gore kendi hesapliyordur. Dyno yaptirmadigim icin soruyorum.

Aynen araç bilgilerini önceden giriyorlar makineye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...