Jump to content

Volkswagen Pick-Up

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Gökhan

11

• emredeler

11

• htuygun

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

dün akşam itibariyle bayram ziyaretlerinde 600km yol bitirdim ve vardığım sonuç: yemişim koresini çinini, bana yerden 50cm. yükseklikte 4x4 bir araç lazım. kesin kararımı verdim, ördek gider 4x4 gelir. bıktım yaa hayvani kasislerden, bozuk yollardan.bu kadar olmaz yahu. :sopa:

4x4 den kasıt pıck-up türü bişeyse eğer o kasislerde ve bozuk yollarda başınız tavana çarpacak kadar zıplayabilirsiniz :D

yerden 50 cm yüksekte 4x2 lerde var,sizde burak abi gibi ben devleti zengin etmek istiyorum,bir sürü vergi vermek istiyorum diyorsanız orasını bilemem  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

4x4 den kasıt pıck-up türü bişeyse eğer o kasislerde ve bozuk yollarda başınız tavana çarpacak kadar zıplayabilirsiniz :D

yerden 50 cm yüksekte 4x2 lerde var,sizde burak abi gibi ben devleti zengin etmek istiyorum,bir sürü vergi vermek istiyorum diyorsanız orasını bilemem  :D

fotoğrafta da görüldüğü üzere oturduğum yer deniz seviyesinden bir miktar yukarda. diğer bir deyişle "Allahın dağında". hal böyle olunca mademki kamyon alacağım, o zaman 4 çekerli bişey olsun ki dağda bayırda kırda çayırda keyif yapayım zaman zaman :D

post-0-141695271767_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu arada; bi tane B2500 4*4 buldum ama sahibinin gözünü para hırsı bürümüş. terbiyesiz adam 30 milyardan söz ediyor. o kadar param olsa gider nissan alırım, ne işim olur mazdayla namazdayla :sopa::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4X4 Lerde vergi olayı yokki. Agamın geçen kış karda o rampada neler çektiğini düşünürsek çok mantıklı. Bu arada agam, güzel Grand vitaralar var piyasada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

4X4 Lerde vergi olayı yokki. Agamın geçen kış karda o rampada neler çektiğini düşünürsek çok mantıklı. Bu arada agam, güzel Grand vitaralar var piyasada.

sağol agam. kar başlamadan denk getirmek lazım onlardan bi tane. kar kış başladığında fiyatları artıyor şerefsizlerin :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

oy birliğiyle karar verilmiştir. Vita alınacak.

şimdi sıra ördekle takas yapacak bir vita sahibi bulmaya geldi. zira gidip pazarda mazarda ayağa düşüremem ben ördeğimi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Geçen sene çiçek gibi bulmuştun bi dene...

hatuna kabul ettiremedik ki.

onda da garip bir huy var. ördeği aldığım zaman da ben bunu istemem diye tutturmuştu. şimdi de ben bunu sattırmam diyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...