Jump to content

626 Ön Konsol

mazda626-3294
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar araca hırsız girmesi sonucu cd caları sökmek için konsolu baya kırmış bunu nerden temin edebiliriz

aracım 94 626 detaylı resim aşşagıda görmekteyiz

ttttttttttsv5.jpg

:kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotograf bayagı eski ama vallahi içim acıdı arkadaşlar hırsızın bile hayırlısı var demekki gecen hafta bizim dolmuşa hızrsız girmiş en azından kelebek camını kırmış diye sevindik. ostimde ve yıldız sanayi sindeki cıkmacılardan bulursun kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerrefsizler.

Geçmiş olsun Serkan. Renk eğer aynıysa sütlü kahve rengi galiba.

Buralardan ir sor, olmazsa Yalovada ir tane var sanayide yatan. Bende farlar ve ıvır zıvır sökmek için gidecektim ama ne zamandır gidememiştim senin içinde sorarım olmazsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotograf bayagı eski ama vallahi içim acıdı arkadaşlar hırsızın bile hayırlısı var demekki gecen hafta bizim dolmuşa hızrsız girmiş en azından kelebek camını kırmış diye sevindik. ostimde ve yıldız sanayi sindeki cıkmacılardan bulursun kolay gelsin

fotoraf eski deyil makinanın bataryası deyişince sıfırlıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerrefsizler.

Buralardan ir sor, olmazsa Yalovada ir tane var sanayide yatan. Bende farlar ve ıvır zıvır sökmek için gidecektim ama ne zamandır gidememiştim senin içinde sorarım olmazsa.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/teknik/yedek-parcaci-bilgileri-t8966.0.html

tamam kardeş bi bakıver varsa saglamsa alalım şimdi bi tane parcalanacak varmış 15 güne kadar arac gelir dediler bende onu bekliyorum fiyat nerden uygun geldi alıcaz ebayda baya bi baktım bulamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Şerrefsizler.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/teknik/yedek-parcaci-bilgileri-t8966.0.html

gökhan ne oldu gittin mi sen
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...