Jump to content

Hangi yağ

gobris
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar,

Yag degisim vaktim gelmis.

Oncleikle bizim mazda 6 lara hangi yag iyi gider 10-30 mu 0-30 mu nedir bu isin raconu :)

Sonracigima,

Castrol Edge mi magnatec mi alsam karar veremedim. Veya basa bir marka onerisi var mi.

Egde e o kadar para verilir mi gibi sualler icerisindeyim. Aydinlatin beni :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

edge'ye o kadar para vermene gerek yok diye düşünüyorum. o yağ daha çok üst sınıf ve yüksek sıkıştırmaya sahip araçlara yönelik bir yağ.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Yag degisim vaktim gelmis.

Oncleikle bizim mazda 6 lara hangi yag iyi gider 10-30 mu 0-30 mu nedir bu isin raconu :)

Sonracigima,

Castrol Edge mi magnatec mi alsam karar veremedim. Veya basa bir marka onerisi var mi.

Egde e o kadar para verilir mi gibi sualler icerisindeyim. Aydinlatin beni :)

10-30 şhell kullanıyorum cok memnunum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En azindan meb-basayar Shell ile anlasmaliymis. Ben kendi magnatec performance'imi aldim goturdum bakim sirasinda. bakalim nasil yagmis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
Guest mustafa_g

91 mazda 626 2.0 hb araca hangi yağı koymalıyım

ister 10/40 ister 20/50 ikisi de koyulabiliyor ama benim tavsiyem 20/50 den yana. marka çok da önemli değil, yağ teknolojileri nerdeyse birbirinin aynısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

91 mazda 626 2.0 hb araca hangi yağı koymalıyım

10/40 ama 10,000 km. olmasını beklemeden 5,000 binde filan değiştirmekte fayda var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 92 626'ya yıllardır magnatec 10w-40 koyuyordum. Son 3 yağ değişiminden beri Edge 5w-40 koyuyorum arkadaşlar, hidrolik itici sesini kesmek için, ki kesiyor:). Ne yağ eksiltme var nede bişey çok şükür. Fiyatı da abartı değil inanın, 65'e alabilirsiniz piyasadan. 6'ya performance serisi konmaz yav , yani bende olsa kıyamazdım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Arkadaşlar ben geçen hafta sonu kendim değiştirdim yağını filtresini falan. Burada, yani Moskova da genelde orjinal Mazda marka yağ kullanıyoruz, 30 veya 40. Burada orjinal yağ tavsiye ediyorlar. Memlekette bulunmuyormu Mazda marka orjinal yağ ? :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok üstad, o zaman orda pahalı oluyor,  ben de  5 lt. aldım bizim parayla 35 TL yapıyor. Gerçi buraya göre normal, burada arabalar ucuz eğer kıyaslarsak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...