Jump to content

Mazda RX-8 40. Yıl Özel Serisi ile Yeniden Satışta

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

rx-8 in eskileri iğrenç, 5 para etmez ancak 30 bin eder. bence alanların eskileri satıp yenilerden alması lazım  kesinlikle :)

Anladınız siz onu Mode : ON

30 a alsan nolacak kaç ay yatacak sen askerdeykene :sopa:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yaw 30a alsan ne olcak 40a alsan ne olcak dediğin gibi... adamlar 84ten sattılar millete bu aracı ya... halbuki baştan eri 69larda olsaydı fiyatları, iyi kredi imkanları verilseydi şimdikinin 3-4 katı satardı en az... adam gibi bir ikinci elide olurdu. şimdi rx-8 45-50 milyar denince adam "bu wankel" deyip o kadar para vermek istemiyor. fiyatlandıranlarda "0" fiyat üzerinden ikinci elde bir piyasa oluşturdu. ama bu fiyattan sonra ikinci elde ciddi bir fiyat düşüşü olur. bunun 2 yanı var, ben hakan gibi rx-8 almak isteyip 50 milyar veremeyip düşmesini bekleyenler için çok iyi bir durum.kaldıki ikinci el fitatının 30lu rakamlara gerilemesi ile wankeli bir risk olarak gören yada çekinenler dahi fiyata bakıp şansını denemek isteyeceklerdir... diğer yanı, 84 bin lira üzerinden arabayı alıp seneye 3te1 fiyatına neredeyse satmak zorunda kalanlar ömür boyu bir daha ne mazda alır, ne wankele yaklaşır nede olumlu bir söz söyler...

bu kadar yazdın ne deişti tamam hadi 30 a al sen uzun dönem askerlik yapacan içime doğdu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yaw yeni evlisin de get bana bulaşma :D bıktım zaten 2 aydır nereye gitsem askerlik konuşuluyor. yakında gittiğim birlikteki komutana "ben seni tanıyorum"diycem neredeyse.

bak şu an ankaradayım konuşayım aldırayım seni istediğin bi yer varsa ama sen eskerdeykene rx8 bende kalır o na göre :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

mangal yapsak olmazmı :D rx-8ler daha düşmedi :D

hallederiz...

yeni rx8 ler eskilere göre daha çekici olmamış sanırsam bu durumda senin 2. el fiyatları kolay düşmez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...