Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bazı detaylar çok abartılı geldi bana, arka tampondaki çıkıntılar, burak'ın da dediği ön sis far bölgesindeki yuva falan. Ama genel hatlarıyla çok iyi duruyor, aerodinamic yapısı şuanki mazda3 den daha iyi gibi görünüyor. Tanıtımında yüksek yakıt ekonomisinden bahsedilmiş bu da güzel haber.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bu araba gelirse bende düşünürüm bu arabanın 1,6 dizelini, yoksa gidip yeni mazda 6"nın 2,2 dizeline dünya kadar vergi vermem yani..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu araba gelirse bende düşünürüm bu arabanın 1,6 dizelini, yoksa gidip yeni mazda 6"nın 2,2 dizeline dünya kadar vergi vermem yani..

Mazda6'nın 2.2 Dizeli Türkiye ye gelmeyecek zaten. 2.0'ı gelecek ;) ama o da nereden baksan bunun dizelinden 25.000 YTL ye yakın pahalı olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aylardır kafamda çizdiğim araba oldu; casus fotoğraflardan hayal ettiğimle aynı...şu anki kasanın ana çizgisini korumuşlar... ama içi daha radikal bir değişiklik sunacak, o kesin...

ben gelecek olan dizel motorun, şu an birçok aracın ortak kullandığı ( citroen, peugeot, volvo, vs... ) motordan farklı olmasını ümit ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben olsam fazla ümitlenmezdim, yeni motor demek yeni masraflar demek, eğer şu anki motorun kronik bi arızası yoksa yenilemezler bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce gördüğümüz yeni Mazda 3hb modelleri ile alakası yok.Daha çok küçük Mazda 6 olmuş sedanlar.Fena görünmüyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anteni nihayet düşünmüş olmaları güzel, bunun dışında bir yorum yapmam mümkün değil, siz nasıl yapıyorsunuz onu da anlamadım, ne teknik özellikler var, ne donanım, ne de kabin görüntüsü? Dış fotoya bakarak araba mı beğenir olduk yani? :D

Okan'ın dediği gibi motorda fazla birşey olmaz, olursa da o araba ilk yıl alınmaz, mutlaka sorunları olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kabinini görmeden yorum yapmam ama zaten içinde enaz 7'' lik bilgisayar ve navigasyon ekranı yoksa kesinlikle almayı düşünmem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

hiç beğenmedim desem yeri var ya...

küçük mazda 6 olmuş resmen ben mazda 3 ün kendi çizgisinden sağmamasını beklerdim...

üstüne çok daha şık bir tasarım bekliyordum biraz hayal kırıklığı oldu benim için... :(

NOT : belki zamanla gözüm alışır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...