Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

mazda bu kasayı erken makyajlar muhtemelen. on tarafına cidden alışmak gerekiyor.

Katılıyorum ama dikkat edersen ön tampon yekpare. Yani makyaj yerine bodykit ile bile düzeltilebilecek gibi görünüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda3 ün bazı teknik detayları konusunda Mazda'dan aldığımız bazı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Daha detaylı bilgileri de bu haftasonundan itibaren de bayilerden alabileceğiniz belirtiliyor.

Alttaki donanımlardan bazıları pakete göre farklılık gösterebilir ama genel olarak dikkati çeken unsurlar şunlar ;

*DSC ve TCS (artık her modelde standart)

*Ön, yan ve perde hava yastıkları (artık her modelde standart)

*Arka Araç İzleme Sistemi (RVM): Arka şerit değiştirme desteği ve kör noktaları izlemeyi birleştiren radar tabanlı sistem

*Adaptif Arka Sinyal Sistemi (ARS): Acil fren uygulandığında, yanıp sönen fren lambalarının ve tehlike lambalarının otomatik olarak aktif hale gelmesi

*Yağmur sensörü ve otomatik yanan ön farlar

*Isıtmalı ön cam

*Çift bölgeli otomatik klima

*Isıtmalı ön koltuklar

*Çoklu Bilgi Ekranı (MID)

*Lastik basıncı izleme sistemi

*Etkileşimli Far Kontrolü (ILC): Standart (İç tavan ışığı, ses sisteminin ‘aksiyon’ aydınlatması ve varsa otomatik klima)

*Kendiliğinden kararan dikiz aynası

Bunların dışında motor ve şanzıman değişmemiş görünüyor ama yakıt tüketiminde 0,3 - 0,4 lt civarında bir iyileştirmeden bahsediliyor.

Ayrıca kabin gürültüsünde çok ciddi iyileştirmeden bahsediliyor Yeni Mazda3 sitesinde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ne kadar bazı "traditional" :) üyeler beğenmeseler de ben çok beğendiğimi söylemeliyim. Merak etmeyin zamanla alışılır ve çıktıktan 3 ay sonra , alışınca eski kasası yavan gelir ..Diğer markalarda  da aynısı oluyor genelde...

abs ebd , minimum 6HY,dsc+tcs standart olması çok iyi olmuş.

cruise far ve yağmur sensörü, bose bir de SR oldumu bana yeter...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Far ve yağmur sensörü zaten var :) ( ama sanırım standart değildir)  SR den kastın Sunroof ise o da zaten eskiden var olup bu modelde de oalcak birşey ama Bose u pek sanmıyorum.

Tabii çok fazla detay vermediler. Muhtemelen bayiler daha detaylı bilgi vereceklerdir gittiğinizde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatları hakkında ipucu var mı?

25-30 lira seviyesinde olursa alırım belki 1-2 tane ;D

Yok fiyatları konusunda bir bilgi verilmedi. Belki bayiler verebilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii ben o panoramik tavanları falan çok sevmiyorum. tavanı açabilmeyi isterdim o nedenle sunroof isterim, cruise, far ve yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, dig. klima olsun..Güvenlik zaten maksimum..BOSE veya iyi bir müzik sistemi de olur herhalde..deri benim için şart değil..Xenon da en azından üst donanımda olsa keşke...Xenon yoksa da mercekli olsun bari farlar..

Ben nedendir bilinmez çok aşırı ısındım hem Hb hem sedana. Alır mıyım bilmiyorum...Bu kriz uyku kaçırıyor pek çok kişi gibi bende de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ne kadar bazı "traditional" :) üyeler beğenmeseler de ben çok beğendiğimi söylemeliyim. ...

Abi o ne demekse bende onlardanım galiba. :D 

Ön cephenin bir pejo benzeri ! olduğunda ısrarlıyım, ama bu doluluk bana 40binin altına inmez dedirtiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pejonunki çok enayice...Rahmetli Kemal Sunal ın "hee" derken ağzını açışı gibi eblek geliyor bana.

Yeni 3ünki ise arabalar filmindeki Şimşek Mcqueenin Sallye gülümsediği gibi daha sevimli bir hali var ...

Gerçeğini görünce kesin yorum yapacağız..

Valla ÖTV indirimi ile 40 altında kalmalı bence 38 falan gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii ben o panoramik tavanları falan çok sevmiyorum. tavanı açabilmeyi isterdim o nedenle sunroof isterim, cruise, far ve yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, dig. klima olsun..Güvenlik zaten maksimum..BOSE veya iyi bir müzik sistemi de olur herhalde..deri benim için şart değil..Xenon da en azından üst donanımda olsa keşke...Xenon yoksa da mercekli olsun bari farlar..

Bu durumda sanırım yazıyoruz sana bir araç :D Mazda3 lerde BOSE dışında hepsi var bildiğim kadarı ile :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yetişse dahi sanırım sıra olacaktır ilk gelen parti icin.. o yüzden şimdiden gidip yazılın ama ötv yi ıskalarsanız gelip bana yazılmaya kalkmayın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bose un işini görecek sistem sonradan da yapılır, koltuk altı basta atılır en güzelinden.. xenon işi de zor ihtimal, önceki sayfadaki resimlere baktım hızlıca far yıkama zımbırtısını göremedim.. muhtemelen en üst donanım seceneginde verirler onu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada galerideki "Mazda ShowRoom" bölümüne "Yeni Mazda3" galerisi açıp mazdausa den indirdigim sedan, hb ve iç tasarıma ait fotoları yükledim.. aracın ülkemizde satışa sunulmasıyla birlikte mazda-tr.com un mazda3 galerisine yeni fotolar eklenir eklenmez galerimizdeki fotolar da güncellenecektir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...