Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ötv'yi görürse satılır hemen. Ama zor gibi.

karamsar seyirci mode:ON

ÖTV ye yetişecek gibi görünüyor . Çıkış fiyatı da iyi olursa bence ilgi görür çünkü dolu bir araba donanım açısından. Lakin kısa sürede ön tamponda bir değişiklik yapmaları gerekebilir Kadir'in dediği gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

5 para etmez bir kasa. eskinin yerini tutmaz :) Motoruda güncelin aynısı zaten. ee tipte yok neden yenisi alınsınki daha pahalıya...

Not : potansiyel güncel mazda satıcısı mode: ON

hadi sen çakallık peşinde olduğun için eskileri övüyon, maalesef benim bi mazeretim yok ısınamadım yeninin ön tamponuna :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ingilis mazda3 forumuna üye oldum. türkiyeye hiç dizel mazda3 gelmedi. yeni kasanınki gelecekmiş. ben de cmax yerine düşünüyorum. ama fordda olan intercooler borusu maf sensör smart alternator sorunları falan bunda da oluyor mu diye sordum..genelde yardımsever olurlar ama frekanslarına giremedim heralde. daha kimse cevap vermedi..şöyle bir baktım siyah duman ve maf sensör problemlerinden bahsediyorlar ama onlar da eski bizimki gibi 2004 2005lerde yine benzinli düz 1.6 almak en iyisi gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda sanırım yazıyoruz sana bir araç :D Mazda3 lerde BOSE dışında hepsi var bildiğim kadarı ile :D

hayır hayır almam artık Mazda ben.Bize attıkları kazıktan sonra ..

ben sadece bakıyorum , değerlendiriyorum. Üstelik yeni3ü de beğenmiş durumdayım . Bu sene cmaxi değiştirme niyetim de var ama almam artık mazda.

Bize kazığı atarken düşüneceklerdi. Ya bu antika 1.6 benzinliyi iyi bir donanımla 25-30 gibi çok iyi fiyata verirler veya bizim cmaxi takasta çok iyi fiyata alırlar (ki hiç mümkün değil) anca öyle alırım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

oyunu oynadım. en son 0.608e kadar dusurdum :D ozel bir yontemle. vakıt bulursam devam ederım :D

0,590 sn... daha da inecek mi bakalım...  :D

post-0-14169527595_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün boş vaktimde Canada ve USA mazda sitelerinde sedana baktım..

sedanın boyu 4m 59 cm .Bayağı büyümüş eskisi 450nin altındaydı sanırım. Bence 6 satışını bayağı kesecektir bu büyüklükle.

Ancak dingil mesafesi eski kasada da 2640 idi sanırım bu da 2640mm. keşke biraz artırsalardı.

Bana enteresan gelen tüketim oldu..

2.0 litre sedan 5 MT  otoyol tüketimi 5.9 , şehir içi tüketimi 8.1 ..Güncel kasa 3ün 1.6sının şehir içi değeri 8.9 , otoyol değeri 5.7 imiş mazda-tr.com da yazdığına göre.yani yeni kasanın 2.0 litresi güncelin 1.6sından bayağı iyi. İnşallah bu rakamlarda hata yoktur. .2.0 litre model şehiriçinde 8.1 ise , 1.6nın 8.0 altına düşmesi lazım. otoyol 5.4/5.5  şehir içi 7.5/7.7 falan olsa büyük başarı olur (ben 6ya indiririm o ayrı :D )

Bu durumda ayırın bana bir tane :D bakır kırmızı sedan, 1.6 (dizel de olabilir) MT, en dolusundan. Beğenmezsem parasını ödemem ;D   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiyeye gelecek olanların Uzunluk-Genişlik-Yükseklik değerleri de ;

Hatchback –––––––––––––– 4460 / 1755 / 1470 ––––––––––––––

Sedan –––––––––––––– 4580 / 1755 / 1470 ––––––––––––––

Aks genişliği 2640

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şehir iç

Yeni kasa Mazda3 un manuel şanzıman tüketimi ortalama 6.3 olarak açıklandı abi.. Nereden biliyon diye sorma :D

biliyorsan şehir içi ve otoyol değerlerini de alıyım :D buradan olmuyorsa PM lütfen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiyeye gelecek olanların Uzunluk-Genişlik-Yükseklik değerleri de ;

Hatchback –––––––––––––– 4460 / 1755 / 1470 ––––––––––––––

Sedan –––––––––––––– 4580 / 1755 / 1470 ––––––––––––––

Aks genişliği 2640

ohannes..4.46 Hbmi olur kompakt ..En babalardan biri focus 4.33 onunki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz boşuna SW demiyoruz ona değil mi.. :D

Muhtemelen bu fark arka tamponun biraz uzunca olmasındandır diye düşünüyorum. Fotoğraflarda öyle görünüyor..

Bu haftasonundan itibaren bayilerden daha fazla bilgi alabileceğimizi söylediler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz boşuna SW demiyoruz ona değil mi.. :D

sw lar sedanlardan uzun olur abi, daa önce de sölemistim sanırım bunu :) sizin saloon lar da stüdyo daireye dogru gidiyor derdim ama neyse :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 ların fiyatı 40 civarında olacak dediler bana Çorlu bayiden.Tabi versiyonları vardır.En düşük versiyonun fiyatını söylemiş olabilirler.

Gelişi de Mayıs dediler diye hatırlıyorum ama Hazirandan önce zor gibi geliyor bana. 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ellerinde araç kalmadığı için Mayıs olabilir gibi geliyor bana. 2 ay araba satmamayı göze almazlar ve baskı yaparlar Avrupa ve Japonyaya.. Hele de ÖTV indirimi varken. Hoş onun da bir espirisi kalmadı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...