Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

bence en çok touring donanım ile satılır..Bunda 15'' alaşım olması kötü olmuş. Keşke 16 olsaydı..24-25e satılan 1.3 motorlu high donanım mazda2 de bile 16 alaşım jant var ;)

touring ile touring + arası farklar:

- arka araç izleme

- alaşım jant

- ısıtmalı ön cam

- ısıtmalı koltuk

- park sensörü

- cruise control

- lastik basınç izleme

- sunroof..

Bana sorarsanız elzem olan sadece cruise var bunlar içinde...

ben sunroofta elzem diyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

elzem derken yanlış söylemiş olabilirim. Ben toyota dışında bu yeni mazda 3 teki gibi KDA, far ve yağmur sensörü olup da cruise control olmayan araba görmedim..Bunlar genellikle kullanım kolaylığına yönelik olup hepsi birarada oluyor genelde o açıdan mazdanın CCu ayırması garip geldi..

15 yerine 16 alaşım, park sensörü ve sunroof o kadar da çok talep gören ve yaygın donanımlar değil nihayetinde ama far sensörü varsa CC da olmalıydı..

1.6 benzinli base 27900

1.6 benzinli touring 30900 ve

.+a da 32900 çalışır benden :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

elzem derken yanlış söylemiş olabilirim. Ben toyota dışında bu yeni mazda 3 teki gibi KDA, far ve yağmur sensörü olup da cruise control olmayan araba görmedim..Bunlar genellikle kullanım kolaylığına yönelik olup hepsi birarada oluyor genelde o açıdan mazdanın CCu ayırması garip geldi..

15 yerine 16 alaşım, park sensörü ve sunroof o kadar da çok talep gören ve yaygın donanımlar değil nihayetinde ama far sensörü varsa CC da olmalıydı..

1.6 benzinli base 27900

1.6 benzinli touring 30900 ve

.+a da 32900 çalışır benden :D :D

iyi çalışmışın abi yeterli bencede o kadar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bu gıdısle ben canlısını ancak masaustu resmi yaparım :D hayalımdeki arabalar 90-94 arası mazdalara kaymaya basladı :D

o zaman 15" yada 16" olmasının sizin için bir farkı yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mps Gelicekmi buraya ve mazda 3 un hangı modelleri gelicek bir acıklama yapıldımı ?

MPS gelmeyecek dedi Mazda Türkiye. Sebep vergi sistemi. Mazda3 ün de 1.6 benzin ve ileride 1.6 dizel versiyonları gelecek.

İlk gelecek olan modellerde de Base, Touring ve Toruing+ ( donanım listesi x-rayted tarafından verildi birkaç mesaj önce) donanım isimleri ile geliyor. İlk parti sadece benzinli..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şuan elimde autoshow un fiyat listesi var. Insignia 1.6T 180HP 49.000TL, normal 1.6 115HP 44.000TL baz versiyonlar. 5.000TL farka 180HP ilk bakışta çok güzel görünüyor ve araç insignia yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor tamamen aynı gözüküyor ancak yurt dışı sitelerde i-stop lu motor üzerinde çalışıldığı, ilk makyaja bu motorunda alternatif olarak konulacağı gibi bir bilgi görmüştüm bir kaç gün önce(2010 mazda 3 die yazınca çıkmıştı google a), Gerçi yurt dışında Mazda 3 2000 motorlarda standart olarak varmış bu i-stop die de söylüyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda3'ün yaklaşık fiyatları ; (Başka bir sitede bir bayi tarafından verilmiş)

Touring MT 36.700 TL

Touring AT 38.800 TL

Impressive MT 39.500TL ( Daha önce Touring + diye isimlendirilen araç)

Impressive AT 41.600TL

Bu araçlar Sedan HB ler 300 TL farklıymış ama eksi mi artı mı anlaşılmıyor.

Metalik boya farkı 600TL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çılgınca fiyatlar ne yapmaya çalışıyorlar anlaşılır gibi değil. katalogda base, touring ve touring+ var. Fiyat listesinde touring , impresive var ama base yok...Hoppala gerçekten iyi yönetilmiyo bu marka...

bugün görmeye gideceğim yeni megane 1.6 115 bg onda da ESP standart 31binden başlıyormuş .

Mazda 2 ve 6 da yaptığı gibi çılgın fiyatla girip ,hiç satamayıp,  çılgın indirimle devam edecek herhalde. Hazır arabasızım ben bi Şahsuvaroğlu ile konuşayım bakayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB ler daha pahalı oluyor, metalik farkıyla beraber 1 lira da oradan koy, otomatik araba en düşük fiyat 40 yani?

Bu touringler bizim dynamiclerin mi muadili oluyor, comfortların mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çılgınca fiyatlar ne yapmaya çalışıyorlar anlaşılır gibi değil. katalogda base, touring ve touring+ var. Fiyat listesinde touring , impresive var ama base yok...Hoppala gerçekten iyi yönetilmiyo bu marka...

bugün görmeye gideceğim yeni megane 1.6 115 bg onda da ESP standart 31binden başlıyormuş .

Mazda 2 ve 6 da yaptığı gibi çılgın fiyatla girip ,hiç satamayıp,  çılgın indirimle devam edecek herhalde. Hazır arabasızım ben bi Şahsuvaroğlu ile konuşayım bakayım :D

bana gene yanlış bilgi vermişler..megane a bakmaya gittim esp standart falan değil, alt donanımda hiç alınamıyor,  üst donanımda pahalı bir paket opsiyon. benzinli, espli istersen 38,5 bine geliyor ama SR, bi xenon far falan dahil oluyor. Ancak ben o kadar hazetmedim arabadan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bana gene yanlış bilgi vermişler..megane a bakmaya gittim esp standart falan değil, alt donanımda hiç alınamıyor,  üst donanımda pahalı bir paket opsiyon. benzinli, espli istersen 38,5 bine geliyor ama SR, bi xenon far falan dahil oluyor. Ancak ben o kadar hazetmedim arabadan.

fazla kasma Cenk abi, sonunda ya Mazda ya da Ford alırsın sen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...