Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

Aslında şimdi alınacak en mantıklı Mazda, 1.5 motorlu otomatik 2...

Benim hatun da bundan alalım diyor ama AT arabalar beni bozuyor. Ben de He! deyip geçiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün şahsuvaroğluna gidip HB 3 e de bir baktım...araba o kadar ilginç duruyor ki ford tarafında çalışan arkadaşa uğramıştım body kitli bir 3 geldi onlara dedi...yani araba o kadar spor duruyor ki gerçekten bodykit varmış gibi..

15 jant küçük kalıyor , ayrıca mazda2 makyajında da bunda da iç kilit butonu dandik plastik ama açma kolu krom-alüminyum vs gibi bişey. o kadar sakil duruyor ki, ulan küçük kilit butonunu da aynı şekilde metal yapamadınız mı?

bir de düz vites topuzu çok sakil duruyor , keşke daha kaliteli bişey koyaylarmış...

ben valla kararsızım cmaxi sattıktan sonra 2. bir araba mı alıcam , 2 yi satıp kompakt segmente mi geçicem ya da 2 yi de satıp bir ev mi alacam belli değil . Şu an 2 mükemmelen 4 kişilk aileyi idare ediyor (dikkat idare ediyor) . Dün bir abinin polo dizelini kullandım 0 km...aman aman dedim benim 2min tırnağı olamaz kütük gibi araba donanım zayıf traktör gib sesli neyse....fakat kafamı auris çeliyor şu an..

şu an güncel 1.6 124 bg aurisin tüketimi 5.9/7.1/9.0 ..Vmax: 190 ve 0-100:10.4. Ancak toyota 2 yılda bu motoru mevta etmiş (demek sadece mazda değil :)  yerine verso ve avensisteki 132 bg 1.6 valvematic gelmiş, tüketm 5.4/6.5/8.4 Vmax: 195 ve 0-100: 10.0 . Görüldüğü gibi güncel 124 auristen barizen daha ekonomik ve barizen daha performanslı...Donaımı da değişmiş ..neyse elegant dedikleri  36700. üst donanım ama ESP yok, sunroof yok, xenon far yok düz vites..Şimdi 3 ten esp ve sunroof eksik ama 3000 TL kadar daha ucuz  ve de çok daha performanslı  ve de yerli malı...

ben belki mazda2 yi satar auris 1.6 alırım ama mazda 3ü auristen bayağı ucuza bulursam kaçırmam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de bugün Şahsuvaroğluna gittim hem Mazda2 hem de Mazda3 ü görmeye.. Jantlar dışında araç gerçekten güzel görünüyordu. Ön taraf araç siyah olduğu için hiçte sırıtmıyordu ama sedan görmek istedim birgün :)

Mazda2 Sport'un jantları ve gösterge paneli süper :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet.. Ve çok şık duruyordu ..

Eveeet işte beklediğim haber buydu :) Babam mazda2 lere bakmış bir ara annem için :D Ben kayseriye dönünce yardırmaya devam edecem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eveeet işte beklediğim haber buydu :) Babam mazda2 lere bakmış bir ara annem için :D Ben kayseriye dönünce yardırmaya devam edecem :D

Bir mazda 2 kullanıcısı olarak aşağıdaki konuda sport izlenimi yazdım.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda2/yeni-mazda2-sport-t14490.0.html;msg286287#msg286287

aşağ yukarı şöyle bişey

ben bugün şahsuvardaki siyahı inceledim...mercekli farlar güzel ve bizimkileri uyuyormuş ama adedi 600 TL..

spoiler zaten bende var.

ızgaradaki gövde rengi tek bar zaten benim hoşuma gitmiyor ..Jeremy clarkson'ın dediği gibi sakal-bıyığa benziyor. Benim arabada olsa iptal ettirmeye uğraşırdım..

jantları bizimkinin aynısı ama daha koyu renkli.

içeride yeni kadranlar bizim beyazlardan daha güzel.yeni vites topuzu fena değil, körük çerçevesi de yakışmış ama bizimkilere olmuyor daha doğrusu komple değiştirmek lazım. kapı panelindeki kumaş ile açma kolundaki metalik görünüm iyi ama dikkat çemkmiyor.

düşüncem değişmedi mercekli far, vites çervesi ve siyah zeminli göstergeyi isterdim diğerleri teferruat...

şahsuvardaki de yakıyor yani...spor demek için biraz daha kuvvetli bir motor olmalıydı bence.

Bu haliyle kurt postunda kuzu...

düşünsenize ışıkta yanınıza bir pug GT veya RC, corsa OPC  geliyor 1.6T...Tüm havanız söner valla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abilerim ablalarım:

- 50.000 km.

AT

2007 (Makyajlı) ve üstü

Bir 3 kaça buluruz? Sahibinden.com fiyatları değilde gerçek fiyatlar kaça olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bakıyorum mazda2lere ama ıkıncı elde mıllet suan ındırımlı aldıgını daha yuksege satma derdınde :)

Biri de Cenk Abi :D

22500e alıcı bulsana bana :)

benimki 23500e satılık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...