Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Özellikle dizel-düşük donanım filo satışları getirebilir.. Ford, Renault misali.. Tabii orada bakım maliyetleri de önemli ki artık pahalı efsanesi yerle bir diyebiliriz. En azından biz biliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mesela bir başka not. Mazda Call Center ı biz 24 Martta duyurduk ana sayfamızda ama onlar 1-2 hafta önce koyabildiler . Bu işte biraz da Avrupaya bağlı olmalarının sıkıntısını yaşıyorlar. Kendileri güncelleyemiyorlar sayfalarını

Şu ana kadar pek bi işe yaradıkları görülmedi ama....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest nebuchednezzar

bu rakamlarla bu makina Türkiye de diğer modelleri çok zorlar çok...

http://www.yeni-meganecoupe.com/

http://www.renault.com.tr/model/model_prices_list.asp

hiçbir zaman fransız arabalarını sevmedim,ama mazdanın işi çok zor...

Doğru diyosun fiyatlar meganeda daha uygun ama bilmiyorum hiç aracı inceleme fırsatın oldumu. Şu anda sadece 6 ileri manuel şanzımanla giriş yaptı. Aracın dış tasarımı da çok hoş ama bu Renault ların iç dizaynını kim yapıyosa kusura bakmayın ama özürlünün teki. Güzelim arabanın albenisini azaltıyor. Dashboardda kullanılan malzeme kalitesinin düşüklüğü, radyosunun halen daha hesap makinesi gibi tasarlanması v.s. Bence Renault biraz da iç dizayna önem verirse rakiplerini daha da zorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aynı fikirdeyim o arkadaşla.....:D Ama saydığı extralar 7 milyar etmez, lastikleri saymış mesela...:D

o fiyata satabilirise bende 42 isteyecem benim extralarla :D :D 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben saydığı extralar o fiyatı toplamaz dedim, lastik extra sayılmaz ki, olsa olsa yeni değiştiğinden arabanın albenisini arttırır, arabanın fiyatına birşey demem, serbest piyasa bu....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...