Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

sebep? en son senden bir şey satınaldığımda boğazına yapışıp az parayamı ikna ettim :) bırakın bu mustafavari ölücü muhabbetlerini, kendisi benim en uzun soluklu forum müşterilerimdendir beni müşterisiz bırakıp elimdekileri yok fiyatına kapatmaya çalışıyor :)

yuhhh...

komple teorisinin de bu kadarı olur artık :D

Pazar günü İzmit bayisine gidip yeni 3'e baktım biraz.

1 tane sedan vardı.

Kesinlikle eski kasanın eline su bile dökemez dış görünüm olarak. Sanki 6 ile aynı ebatta gibi görünüyor ve acayip kaba saba bir araba. İçi ise dışıyla tam bir tezat. Dışı ne kadar çirkinse içi o kadar güzel. Muhtemelen dış görünümüne de zamanla gözümüz alışır.

Motorun değişmemiş olması iyi olmadı dedim satış temsilcisi arkadaşa ve şak diye cevabı yapıştırdı "Golf'lerde 15 senedir aynı motor kullanılıyor ama kimsenin sesi çıkmıyor" dedi :D Hoşuma gitti valla cevabı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yuhhh...

komple teorisinin de bu kadarı olur artık :D

Pazar günü İzmit bayisine gidip yeni 3'e baktım biraz.

1 tane sedan vardı.

Kesinlikle eski kasanın eline su bile dökemez dış görünüm olarak. Sanki 6 ile aynı ebatta gibi görünüyor ve acayip kaba saba bir araba. İçi ise dışıyla tam bir tezat. Dışı ne kadar çirkinse içi o kadar güzel. Muhtemelen dış görünümüne de zamanla gözümüz alışır.

Motorun değişmemiş olması iyi olmadı dedim satış temsilcisi arkadaşa ve şak diye cevabı yapıştırdı "Golf'lerde 15 senedir aynı motor kullanılıyor ama kimsenin sesi çıkmıyor" dedi :D Hoşuma gitti valla cevabı :)

Ahhhh ah... Alternatif olarak da TSİ ayarında ama daha kaliteli motorlar sunsalar süper olacak ama motor konusunda haklı eleman, aynı motoru hem Wowoslarda, hem seatlarda hemde Audi lerde kullanıyorlar ve peynir ekmek gibin satıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

verildimi bilmiyorum ama habertürk te gördüm bugün ...

Auto Bild Grubu tarafından düzenlenen 2009 yılının En İyi Tasarım Yarışmasında ödüle layık görüldü

29 Mayıs 2009 Cuma, 12:58

Dünya çapında 90 ödülü bulunan Mazda3'ün, tamamen yenilenerek satışa sunulmasının ardından ilk ödülünü aldığı bildirildi.

Mazda'dan yapılan açıklamaya göre otomobil, Auto Bild Grubu tarafından düzenlenen 2009 En İyi Tasarım Yarışmasında A Kategorisi küçük ve kompakt otomobiller sınıfında en üst sırada yer aldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Avrupa'da 27 ülke çapında gerçekleştirilen yarışmada, okuyucuların kendi ülkelerinin 2009'un En İyi Tasarıma Sahip Otomobilini belirledikleri yarışmada 9 ülkede klasman birincisi olmak üzere toplamda yaklaşık 200 bin okurun verdiği oylar sonucunda 43 puanla birinciliğe hak kazandı.

Bu tasarım ödülü ve daha önce kazanmış olduğu diğer ödüllerinden anlaşılacağı gibi Mazda, heyecan veren yeni nesil otomobiller tasarlamaya devam ediyor. 2008'de konsept otomobil Mazda Kaan, Los Angeles Auto Showda Motor Sporları 2025 Tasarım Yarışmasında ilk sırayı almış ve yenilikçi Nagare tasarım dili nedeniyle prestijli Grand Prix du Design ödülünü, 2007'de Mazda Ryuga tasarım konsepti Louis Vuitton Klasik Konsept Ödülünü ve 2006'da Mazda Senku Yılın En Güzel Konsept Otomobili olarak Grand Prix du Design ödülünü almıştır.''

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya türkiyede hala görmek nasip olmadı yeni mazda3... sabah bende gazetede okudum haberi. iyi olmuş ödül aldığı

Ben de henüz görebilmiş değilim bu gidişlede zor görürüm :D Hergün çalış çalış bi yere kadar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arabanın motor bilgileri doğrumu  >:( hızlanması vs berbatlaşmış bunlar ne yapmaya çalışmışlar bir bilen varmı  bu motorla çok şansı yok yeni mazda3. dizelini getirmezlerse ve makyajlı mazda3. bu motor değişmezse geçmiş olsun mazdaya  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renault megane Coupe bile gördüm halen yeni mazda 3 kanlı canlı görmedim :D Bile diyorum 2 hafta önce arkadaşlar bakmaya gitmiş halen satışı başlamamış işte temmuzda mı ne gelecekmiş demişler heralde ama yollarda arada rastlıyorum megane coupe.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çekik gözlü güzel

Japonların karakteristiği olan çekik gözleri, otomobil dünyasına da sıkça ilham kaynağı oluyor. Mazda tasarımcılarının da sıkça ilham aldığı çekik tasarımı yeni Mazda3'e de etkileyici bir duruş kazandırmış. O artık, çekik gözlü bir Japon olmanın havasını atıyor.

Mazda6 ve Mazda2 ile yaygınlaşan yeni nesil tasarım anlayışı Mazda3'e de yol göstermiş. 2003 yılında, Mazda'nın kompakt sınıftaki temsilcisi 323'ün yerini alan Mazda3, Ford Focus ile ortak platformdan yükseliyor. Bu ortaklık motor ve şanzıman seçeneklerinde de devam ediyor. 2008 yılında yenilen Mazda3, etkileyici bir tasarımla birlikte 36.772 TL'den başlayan fiyatlarla ülkemizde satışa sunuldu. Mazda'nın yenilenen modellerinde artık daha da gerginleştirilen farlar, Mazda3'e karakteristik bir hava katmayı başarmış. Otomobilin, ön tamponundaki geniş havalandırma ızgarası sportifliği destekliyor. Motor kaputundan başlayan gergin hatlar, ön çamurlukların

şişkin tasarımıyla aracın arkasına kadar uzanıyor.

Haberin devamını Otohaber dergisinde :D

post-76-141695277298_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Renault megane Coupe bile gördüm halen yeni mazda 3 kanlı canlı görmedim :D Bile diyorum 2 hafta önce arkadaşlar bakmaya gitmiş halen satışı başlamamış işte temmuzda mı ne gelecekmiş demişler heralde ama yollarda arada rastlıyorum megane coupe.

Sen görememişsin ama ben dün akşam İzmit'te gördüm bir tane :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen görememişsin ama ben dün akşam İzmit'te gördüm bir tane :)

Bu mesajda bahsettiğim yeni sedandı. Önceki akşam da kırmızı HB gördüm bir tane :)

İzmit'te Haldız iyi çalışıyor maşallah. Yerel gazetenin anasayfasına da reklam vermiş: www.ozgurkocaeli.com.tr

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bugün Konya yolunda önümde bitane yeni Mazda3 Turing sedan vardı.Hanım;bu ne dedi, tekerler motosiklet tekeri gibi duruyor.Gerçekten Turinglere 15" jant hiç yakışmamış,arkadan bakınca arabayı çok zayıf gösteriyor,benim araba biran küheylan gibi geldi gözüme yani  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Metrobüs güzergahında geçirdiğim vakitle doğru orantılı olarak haftada 3-4 kere yeni mazda3 görüyorum, şimdiye kadar birkaç kere de Biran abiyi gördüm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aldım hatcback modelinden, ama hala galeride çıkmadı :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Fotolarnı bir ara eklerseniz sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Metrobüs güzergahında geçirdiğim vakitle doğru orantılı olarak haftada 3-4 kere yeni mazda3 görüyorum, şimdiye kadar birkaç kere de Biran abiyi gördüm :)

Walla tarfikte esir kala kala Metrobüs bekleyenler ile akraba olucağım yakında.Arada sohbet ediyoruz çay felan ikram ediyorlar. 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...