Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Birkeresinde çağlayan durağında Biran abi diye çağırdım da 2 mt önümdeydin aramızda sadece metrobüs yolu vardı trafikte bekliyordun ve cam açıktı :D Bakındın etrafına da yoldan tarafa ama :D Tekrar çağıramadım otobüs geldi :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest edarguner

Ben İstanbul Ataşehir tarafında 3-4 tane gördüm Yeni 3 den.Tasarımını şahsen beğenmedim.Agresif ve sert görüntüsü yok eski kasaya göre.Daha şirin olmuş.Şirinlikte bana uymuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hem hb hem sedanı iyice inceledim acentede, hb fena değil, sedan kötü, dış görünüşten sözediyorum tabii, içleri güzel, spoilerin hb lerde standart hale gelmesi de güzel...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pejo çakması gibi duruyor sedan...hb bir parça eh yani....benim fikrim şu; eger benim beğenip aldığım aracın bir yeni kasası cıkıyorsa eski müşterisi olarak ben bu yeni kasayı almalıyım diye bir heyecan yaratmalı ruhumda;  :nea: ama nerdeee..aksine ruhsuz,karizmasız bir kasa olmuş...şu anda benim açımdan ha pejo ha guzu,hiç fark yok..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Fotolarnı bir ara eklerseniz sevinirim :)

Henüz aracı almadım galeriden, önümüzdeki hafta içi hazır olacak ama hafta sonu alacağım galiba.Aldığımda eklerim tabiki.

hayırlı olsun

:)

Ben hem hb hem sedanı iyice inceledim acentede, hb fena değil, sedan kötü, dış görünüşten sözediyorum tabii, içleri güzel, spoilerin hb lerde standart hale gelmesi de güzel...

Spoilersiz hatcback olmamalı zaten.Standart yapmaları iyi evet

ben hb nin arka kısmını eski mazda3ten daha iyi buldum

kesinlikle daha iyi kadir.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önden görünümü spor arabadan farklı çocuk arabası gibi gülen araba şekli olması, bazı özellikler eklensede touring modellerinde jantların 15 inçe düşmesi dış görünüş olarak uyumsuz olmuş ve yıllarca spor model olarak bilinen mazda 3 serilerine (mazda 323)yakışmamış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün E5ten maltepeye giderken solda Mazda DAMLA idi sanırım kozyatağı civarında, yanyana birkaç tane mazda3 mazda2 falan vardı camlarına 2010 yazmışlar, ilk defa bu kadar yeni mazda3 ü yanyana gördüm :D

Evet Mazda Damla imiş.

Yetkili Servis: Damla İnş Tic. LTD. ŞTİ.

Bilgi için: İsmail Alaçamlıoğlu

Adres: E5 Yanyolu AR Plaza E Blok No 13/3/A Kozyatağı/Kadıköy

Telefon: +90 (216) 464 44 64

Faks: +90 (216) 464 35 72

e-posta servis_damla@mazda-tr.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bende hb var sedandan daha güzel diye aldım ama bu yeninin kesinlikle sedanını alrım kısmet olursa 10 numara olmuş sedan m3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3'e pahalı diyorduk değil mi buna bende dahildim ama şu linke bir göz atın isterseniz :D

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/fiyat_listesi/polo

birde donanıma göz atın ne demek istediğimi anlarsınız :D

bu ne yaa tamam araba eskisine göre daha iyi olmuşta polo yada 42 43 verilirmi

adam demezmi ulan buna bu parayı verecegime yeni mazda3 sedan alırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bir hafta önce 2010 sedan ımpressive aldım. Herkese nasip olsun. resmen herkesin bakışlarını üstünüzde hissediyorsunuz. Dün uzun yol yaptım arabayla Yalovaya doğru gittim (Karamürsel) Kozyatağından çıkıp, sanki evde oturmuşum ben o yolu hiç gitmemişim.Anlatmakla bitmeyecek donanımları ile yeni mazda 3 gerçekten harika. Suanda deseler ki aynı fiyata BMW-Mercedes vardı, gerçekten üzülmem. Verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun. Son sürat biraz düşük ve hantal geldi bana biraz araba ağırlığı yüzünden tabii. O kadar da olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya vw'nin yeni yaptığı iş değil ki bu.. Senelerdir hep aynı olay(gerçi çoğu model aynı ama). Donanım sıfır ama fiyat pahalı. Ben mazdayı alırken çok model araştırdım ama konsol kalitesine hayran oldum mazdanın bir kere, kokpit gibi..Diğer araçlarda sanki amerikan mutfak yapmışlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten mükemmel bir otomobil ama 2.0 litre olanı gelmeliydi Türkiye'ye. Kesinlikle eline su dökecek başka bir oto olmazdı. Tabi fiyat ve vergi olayı farklı olaylar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...