Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

japon markalar biraz oyalanıyor bence, volkswagen grubu yüksek basınçlı tsi motorlarla 1.4 motordan 175 hp çıkarıyorlar ama japonlar bence direk elektrik olayına girecekler. Önümüzdeki bahar sezonundan itibaren artık sürekli yeni elektrikli modelleri duymaya hatta binmeye başlayacağız, benzinli araçların gündemi biraz düşecektir. Birçok markanın elektrikli modelleri hazır, Renault Fluence (megane 3 sedan) elektrik Türkiye'de üretilecek bu bile çok güzel bir haber. Smart fourtwo elektrik, BMW 1 serisi, Mercedes A ve B serisi, Nissanın yeni elektirikli modelleri, gibi %100 elektrikli modellerin haricinde hybrid (hem benzinli hem elektrikli) modeller de piyasada epey yer edecek. Mazdada bildiğim kadarıyla RX-8in hybrid olanı düşünülüyor ama Türkiye için durum ne olur bilemem. Mazda2 için düşünürlerse iyi olur. General motor kendini kurtarabilmek için Chevrolet volt modelini geliştirdi, uygun fiyattan satılacağı haberleri geziyordu, Üst segmentlerde ise Tesla markası şuan yurtdışında elektrikli araç satımı yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece vw değil fiat, renault bunlarda artık yüksek basınçlı motorlara geçiyor.Mazda eğer 2-3 yıl içerisinde performans konusunda bir atak yapmazsa ki öyle görünüyor müşteri kaybı oldukça fazla olur.Türkiye' de orta sınıfta satabileceğin 1.4 ve 1.6 motorlardır.Bence bu motorlara yoğunlaşmaları gerenk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaslar vallahi ben bekleyemedim aldim mazda 3 touring clima daha asagi yukari iki ay oldu  allah herkeze nasip etsin araba sahane fiyati yani full 21500 euro 1600 motor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Servise bakıma gittiğimde yeni Mazda3 ün testine çıkayım dedim.

manuel vites full donanımlı bir araçla çıktık teste.

Aracın ilk kalkış performansı çok iyi değildi.

İç görünümü yine oldukça güzel fakat bizim kadranlar daha güzel :D

Yol tutuşa gelince yerler kaygan olması sebebiyle yanımda bulunan sevis elemanı çok sert hareketler yapıp deneme yapmama olanak vermedi :) Fakat 90 km hızla giderken sağa sola 90 derece direksiyonu kırarark esp yi denemek istedim  yerler kaygan olmasına karşın devreye girmedi ve en ufak bir kayma olmadı.Eski Mazda3 e göre daha çok güven veriyor yol tutuş.Süspansiyonu daha sert olduğundan sanırım sağa ve sola fazla yatmıyor araç.Tabi bunu birde çukurlu yolda deneyip konforuna bakmak lazım o fırsatım olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

fiyatları biraz artış bu ay

Model    Tip                      Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Özel Kampanya Fiyatı (TL)

Mazda3 Sedan Touring 38,280

Mazda3 Sedan Touring Otm. 40,770

Mazda3 Sedan Impressive 41,480

Mazda3 Sedan Impressive Otm. 43,970

Mazda3 Hatchback Touring 38,680

Mazda3 Hatchback Touring Otm. 41,170

Mazda3 Hatchback Impressive 41,880

Mazda3 Hatchback Impressive Otm. 44,370

Mazda3 MZ-CD Sedan Comfort 47,035

Mazda3 MZ-CD Sedan Touring 47,735

Mazda3 MZ-CD Hatchback Touring 47,735

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun süredir var o ilan Kadir. ama dediğin gibi HB daha hoş ya

sahibinden de bir sürü ilan var ama hepsi sıfır fiyatı neredeyse.Madem satacaksınız neden alırsınız ki. Kar yapmak için derseniz 40000 liralık arabayı alacak bir kişi 2000-3000 liralık kar yerine sıfır almayı tercih eder herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni mazdadaki satış elemanlarıda hb ten yana oy kullanıyolar.yoksa ellerinde kaldığı içinmiydi :)))

İzmirin Mazda kullanıcılarının (En azından üyelerimiz) hepsinin HB ci olduğunu varsayarsak ellerinde kaldığından değil, gerçekten tutulduğunu söylemek istediklerindendir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamı delirtme, kendi içinde çelişkiye düşme. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu  :geyik:

Ben sedancıyım :D Yeni kasalarda HB daha güzel durmasına rağmen sedan almaktan vazgeçmem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmirin Mazda kullanıcılarının (En azından üyelerimiz) hepsinin HB ci olduğunu varsayarsak ellerinde kaldığından değil, gerçekten tutulduğunu söylemek istediklerindendir diye düşünüyorum.

evet İzmir'de daha çok hb tutuluyor.. ayrıca konuşmalarımızdan biliyorum Yeni'nin satış sorumlusu Ebru Abla da hb'in dış görünüşünü daha çok beğeniyor, onu dile getirmiştir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, bütün propaganda çalışmalarım sonunda bir avukat arkadaşımı ikna etmeyi başardım. Kendisi reno kullanıcısı idi. Şimdi dizel 3 için ikna oldu.

Yaptığı para+Konfor+donanım+servis tutarı hesaplamarında en iyi görünen arabanın 3 olduğunu söyledi.

Ancak, cumartesi Bursa İnallara gittiğinde, kendisine sedanın sadece siyah, HB ise siyah ve beyazı renginin getirildiğini söylemişler. Böyle birşey olabilir mi? Yoksa elindekini satma girişimi mi?

Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öyle birşey olduğunu sanmıyorum, ellerindekileri satma girişimi olabilir. En iyisi farklı illerdeki servisleri arayıp sorması renk açısından.Yakın illerden alınbilir.

Veya mazda bilgi hattına sorulabilir

aklıma gelenler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...