Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

söylenecekleri tahmin ediyorum zaten ama bende diyim bari :D HB hiç olmadı ki mazda3 te steyşındı hep ;D

MPS Sıteyşın Wagon görünce ağzınızın suyu akar ama itiraf edemezsiniz değil mi?? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

söylenecekleri tahmin ediyorum zaten ama bende diyim bari :D HB hiç olmadı ki mazda3 te steyşındı hep ;D

yanlışın var uygar onlar sport olarak geçio :D :D Gerçeği Steyşın görünümlü hb :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuan çok ilginç görünebilir ama plaka takınca düzelir o ;)

plakayıda takınca, dişleride tamamlanır hem, tam dişlek olur. :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o steyşın anlayışından hangi markalarda ne modeller cıktıda ekmek peynir gibi sattılar haberin var dimi :D tasarımcı olcan bide, senle işimiz var 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

plaka da taksan ney de taksan olmaz bence bu arabaya...

far seti zaten baştan bitirio bence arabayı... şaşı kurbağa gibi olmuş bu araba ya...

bildiğin şaşı kurbağa yani... ıyk resmen beğenmedim ben bunu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neyse adamlar noktayı koymuş zaten, Mazda 3 ün böyle HB gibi güzel bir arabası varken SEDAN alana gülünür yaniyi böyle anlatmışlar... Bizim sedancılar hala anlamak istemiyor duygusal nedenler ile... :) Neyse şaka bir yana bu arabaya siyah renk hiç gitmemiş, kötü duruyır araba yavf, ama plaka ile bayağı bir toparlanmış, açık söylemek gerekirse ben sevdim bu kasayı, aynı sınıftaki araçlar için honda ve Toyota kasalarına açık ara fark atar bu kasa... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de plakalı ve sisfarlı halini beğendim ..

hele ben Uygarın 2. sis operasyonunu çok sevdim. Beğenmeyen arkadaşlara da bir sözüm var,

Tebdil-i araçta ferahlık vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama dizeli gelsin bak. :D

Dizel/benzin farkı 25 kuruşa düşmüş bugün yanlış yazmadılarsa gazetede indirim haberini, sen yanlış hesap yapıyorsun Gökhan, değmez dizel senin benim gibi az kullananlara.... Başta vereceğin fazla para var, parça farkları var, sorunları var.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel/benzin farkı 25 kuruşa düşmüş bugün yanlış yazmadılarsa gazetede indirim haberini, sen yanlış hesap yapıyorsun Gökhan, değmez dizel senin benim gibi az kullananlara.... Başta vereceğin fazla para var, parça farkları var, sorunları var.....

İlk zamanlarda bende öyle diyordum abi, ama miktar olarakta az yakıyor. Birde, az yaktığı zamanda bayağı bir gezerim diye hesap ediyorum. Mesela en basidinden  bayramda Afyona gideceğiz kısmetse.

350x2=700km yapar.

100kmde 9litre yaksa, 56litre toplamda yapar. 56x2.95=165lira yakacak. Ama,

100kmde 5 litre mazot yaksa, 42litre toplamda yapar. 42x2.80=117,60 yapar. 50 lira kafadan fark. Bu hesap kaba hali tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...