Jump to content

İşte Yeni Mazda 3 !!!

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 523
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

84

• Gökhan

52

• x-rayted

50

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Sen fuara giderken alırsın yine :)

yok gitmeden alıp aynı gün fuara giderim :D hatta mazda bayileri fuara davetiyede vermez yine parayla girerim :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Arkadaşlar, Kadirin akrabaları pazarlığını yapmışlar. Mazda 3'ü satıp parasıyla BUNU alacaklarmış.

ERROR

The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://bunu/

---------------------------------------------------------------

agam bunu biraz zor alır be, daha ne olduğunu bile bulamıyor internet :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bence bu mesajından sonra sırf sana inat alır abi :D

bulursa alır belki :D

ben onun altından arabayı alayım da o ne isterse onu alsın bence farkmaz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok ilginç, benim PC de açıyor. Senin söylediğin Cx-7 yi kastetmiştim Kadir.

Agam nasıl alacan Kadirin altından? Her türlü cebri işlemlerde takviyemiz olur icabında. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Çok ilginç, benim PC de açıyor. Senin söylediğin Cx-7 yi kastetmiştim Kadir.

Agam nasıl alacan Kadirin altından? Her türlü cebri işlemlerde takviyemiz olur icabında. :D

sağol agam ama bu kımıl için fazladan hareket enerjisi sarfetmeye gerek yok benim 9 yaşındaki yeğenimi bile salsam bunun üstüne yeterli gelir :D

neyse, eee ne zaman satışa çıkacakmış bu yeni Maz3 ler?

eskisini kullanamadık bari yenisiyle bi test sürüşü yapalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Geberik bir konuyu diriltiyor olacağım ama yeni üyeyim affedilirim herhalde :D

Ben bu resimlredeki mazda3 e bayıldım eski kasası da iyiydi ama artık out of date oldu. Yeninin 6 ya benzerliği iyi oldu. Benim 6ya ihtiyacım yok benim için fazla büyük , 3 ise iyi alabilirim..

Tüm mesajlara baktım ama bazı şeyleri bulamadım...1.6 motor eski 105 lik mi yoksa biraz geliştirme var mı? Mesela mondeodaki 125 veya yeni fiestadaki 120lik çift vanos benzinliyi koysalar ne güzel olur...

2 de yaptıkları gibi eskisinden daha sağlam (çarpışma testlerine göre) ama daha hafif yapabilmişler mi? Açıkçası mazda 2 benzer motorlu en düşük co2 emisyonlu araç , 3 de böyle olur umarım...

Mermerler bu marka için bişey yapmadı. 90ların en çok satan ithal markası bu hale geldi. Mazdanın kendisinin ucuz fiyat ve bol servis ile kendini hatırlatması gerekli.

2009 sonlarında bizim cmaxi değiştirmeyi düşünüyorum. 2de küçük araba diye donanımdan vazgeçebilirm ama 3te bazı donanımları kesin isterim. DSC, xenon , sunroof isterim

2 ve 6 da yaptıkları agresif fiyat politikasını 3 için de yaparlarsa 2009 sonu cmaxi verip almayı düşündüğüm modeller arasında 3 de en üst sıralara geldi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyu geçen haftasonu Onur'un stok konusunu öğrenmek için Mazda yı aradığımda sordum ve maalesef aldığım bilgi (şimdilik) 105 beygirlik motorun korunacağı yönünde. Tabii onlar da aracın hafifletildiğini söyleyip performansta artış olacağını söylüyorlar ama bir hayal kırıklığı olacağı kesin. Ben hala umutluyum motor konusunda. İlk aylarda olmasa da bir süre sonra iyileşecektir diye düşünüyorum.

Ben esas Yeni Mazda3 ün dizel versiyonunu merak ediyorum. Sanırım o 1.6 109 bhp olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyu geçen haftasonu Onur'un stok konusunu öğrenmek için Mazda yı aradığımda sordum ve maalesef aldığım bilgi (şimdilik) 105 beygirlik motorun korunacağı yönünde. Tabii onlar da aracın hafifletildiğini söyleyip performansta artış olacağını söylüyorlar ama bir hayal kırıklığı olacağı kesin. Ben hala umutluyum motor konusunda. İlk aylarda olmasa da bir süre sonra iyileşecektir diye düşünüyorum.

Ben esas Yeni Mazda3 ün dizel versiyonunu merak ediyorum. Sanırım o 1.6 109 bhp olacak..

yaklaşık 110bindir o 109luk dizeli kullanıyorum. 2005te 3ü ilk gördüğümde 1-2 aya gelecek denmişti. 4 yıl geçti hala gelecek deniyor...Mazda muhtemelen bunun DPFli versiyonunu kullanacaktır ve araç euroIV olacaktır.Ford ise bildiğim kadarıyla euro III ve filtresizi hala getiriyor.

Bu motor eğer aynen ford motoru ise egr valv problemleri ve intercooler borusu problemleri olabilecektir.

Ben valla almıyım o zaman. 1.6 dizeli yüksek fiyat farkı ile alıyorsunuz ama 50-60 bilemedin 70-80de satmak lazım , çünkü ülkemizde 100bini geçmiş dizellerden ikinci elde cüzzamlı gibi kaçılıyor. Bizim cmaxe 70-80de görmeden 28 veririm diyen vardı. 100 oldu alıcı yok. 100bini geçen dizel benzşnliyle aynı paraya iniyor. zaten pahalı aldın son zamlarla aşırı ekonomik de değil , bakımı da pahalı. 2009 ititbariyle çok da avantajı kalmadı . Onun için 2yi benzinli aldım..

105 bglik benzinli ile tüm avrupada mazdanın hiç şansı olmaz. Toyota ve hondanın 125 ,132 bglik 1.6larına karşı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...