Jump to content

98 323 Familla 1.8 Klima Polen Filtresi Nerede?

Guest meco1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar aracımın polen filtresini değiştirmem gerek ancak nerede olduğunu bilmiyorum. bilenler varsa tarifle yapabilirim. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yolcu tarafı torpidonun altına eğilin,orda bir fırfır elle açılabilen civata var onu açın.kapağı dışarı alın.sonra polen filitresinin üzerindeki çıkarma çubuğunu pense ile tutarak dışarı çekin.3 parça polen filtresi vardır.3ünüde ayrı ayrı çıkartın,kirliyse yenileyin.Kolay gelsin...Orjinali 70-80 ytl civarı diye hatırlıyorum aklınızda bulunsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değerli arkadaşlarım benim gözlerde yaştan kaynaklanan bir sorun var galiba bu gün epeyi baktım baktım klima aksamı olduğunu tahmin ettiğim parçalar var ama şu fırfırı vidayı bi türlü göremedim yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler. (bendede ne göz varmış beee)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepsinde vida aynı değil kiminde kelebek vida yani fırfırlı olan var birde yıldız başlı 2 adet ufak vida var sağ torpidonun altın eğilip bakarsan görürsün (evaparatörü)nün altına geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

bende fırfırlı vida aradım ama baktım yok sarı başlı ikitane yıldız vida vardı. kendi kendime dedim ki 2 tane visdadan söz ediliyor ve yer de aynı torpidonun altı. bi sökeyim dedim aaaa bide ne göreyim 3 parça polen filitresi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...