Jump to content

Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?

Ali
 Paylaş

Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?  

66 oy

1. 1. Hangi Akaryakıt İstasyonunu Tercih Ediyorsunuz ?

Tavsiye Edilen Mesajlar

BP 97 kullanıyorum ama dizelde shell diyorum.

opet 97 aldığımda marşı hemen almamama problemi yaşıyor benim guzu.

delta31tr de aynı dertten muzdaripmiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 Yıl öncesine kadar Shell'den alıyordum ama benzin ile ilgili yaşadığım bir problemden sonra firma aracıma da kendi aracıma da sürekli OPET'ten alıyorum. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

izmirde yaşarken hep bp den aldım. Bir kez shelden aldım motor ikaz ışığı yandı araba beşik gibi sallanmaya başladı. Enjektorler mi tıkanmış bir şeyler olmuş servis kirli ve katkılı benziden olduğunu söyledi.

Adanada bir kez shelden aldım arabanın çekişi çok farketti (olumlu anlamda) artık hep aynı yerden ve shell alıyorum.

Sanırım markadan çok güvenilir satıcı önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Şehirler arası yada şehir içi farketmiyor hep bi shell önüme denk geliyor erken alıyım durup kalkmıyım diyorum shell'e dalıyorum :D dışardaysam pompacılardan yüzsüz bi şekilde koku peçete falan istiyorum aynamda 3-4 tane oldu :D burdaki çocuklarda her gittiğimde otur bi çay içelim diyolar  20-25liralık yakıt almam uzun sürmüyor ama çay muhabbeti uzuyo :) :) :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

ben uzu bi süredir shell.den alıyorum.ama kalite olarak bişey söyliyemicem.sonuçta her firma aynı petrolu alıyor fakat hepsinin kullandığı katkı farklı.allah bilir tonajı yükseltmek için solvent kullanan bile vardır ona bişey diyemicem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten vergi yüksek, hammadde yurtdışından, bari kendi şirketlerimizde alayımda biraz biz kazanalım. Birde fiyatlara etkili olan asıl şirketler o çok tercih edilen yabancı şirketler...  Opet tek geçerim, afedersiniz ihtiyaç için dursam Opet te dururum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten vergi yüksek, hammadde yurtdışından, bari kendi şirketlerimizde alayımda biraz biz kazanalım. Birde fiyatlara etkili olan asıl şirketler o çok tercih edilen yabancı şirketler...  Opet tek geçerim, afedersiniz ihtiyaç için dursam Opet te dururum..

Opet Alman markası değil mi ?Ben mi yanlış biliyorum.Bağzı istasyonlar mehmetcik vakfına ait.Onlarda devredildi diye duymuşdum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Opet Alman markası değil mi ?Ben mi yanlış biliyorum.Bağzı istasyonlar mehmetcik vakfına ait.Onlarda devredildi diye duymuşdum.

ben tamamen Türk diye biliyorum.Aslında yabancı üç asıl şirket varya onlardan benzin almamak gibi bir protesto mükemmel tutar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 yıl sonra ...
31 dakika önce, Katil Balina :

son bir yıldır BP Ultimate, öncesinde hep shell v-power. 

BP ye nedense hiç uğramıyorum artık. Bir ön yargım da yok aslında ama Shell daha kolay buluyorum çevremde. Bu arada Skyactiv lerde Shell V-Power çok da tercih edilmediği için ben kullanmıyorum lakin onlar hep V-Power doldurmaya çalışıyor 😀

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 2019 Kasım ayında dizel impressive aldım. Shell, Total ve BP denedim. Daha sonra saydığım markaların tasarruf odaklı yakıtlarını da denedim ve şu sıralamayı yaptım kendimce;

BP

Shell 

Total

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...