Jump to content

DSC Nedir? Ne Değildir?

sudef
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu günlerde sıklıkla lazım olacak DSC...

izmire kar yağdı ama daha kaputa değer değmez eridi bırakın tutmayı... memleketimi özledim ya, ankarada olsam 10 kere denerdim DSCyi şimdiye kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam DSC genellikle slalom yaparker devreye girer ani sağa ve sola kastığın zaman arabanın daha oturaklı tavırlar sergilediğini göreceksin sahsen ben bunu denedim iptal ederek ayrıca bir seyi daha keşvettim aracla sürat yaparken sanki emniyet kemeri sıkıyor yoksa kendimi fazla mı geriyorum orası meçul bilen varsa açıklarsa sevinirim  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yunus bugün tüyap'ın önünden geçerken boş bi meydan gördüm.e-5'in hemen kenarında sen oradanmı bahsediyodun.eğer ora ise orda azda olsa ışık direkleri vardı.alan olarakta biraz küçüktü sanki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ne sen sor ne ben söyleyeyim :) Peugeot 407 şantiyede bir arkadaşındı. Pert oldu. Patronların araçları var. Lazım oldukça çalıyorum.En sık bindiğim Hilux ve Ford Focus. ML 320,Passat, Grand Vitara, Mazda3 (şuan hiç binmiyorum :D ), Clio, Audi A4 en sık bindiklerim. Navara'yı alırsak hiç biriyle işim olmaz kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Navara elbette kötü değil. Hatta gerçekten de o sınıfta bir ilk ve ekol. Ama (tabii eğer adam gibi bir donanımı gelirse) BT-50 de pazardan pay alabilir.

O sınıf Navara ve diğerleri diye ayrılıyor :D

BT-50, Ford Ranger, Isuzu D-Max, Nissan Skystar, Mitsubishi L200, Toyota Hilux bu araçlar karşılaştırılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şuanda da yüksek. 4x4 Navara 73 bin TL. Ama asfaltta taksi gibi rahat gidiyor, arazide de bir o kadar hırçın.

Kasa değişikliği 2013 gibi olacak diye bir şeyler duydum. Fakat resmi olmayan bir duyum tabi ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üfff çokmuş 73. Ama az önce biraz inceledim siteden, donanım müthiş. Biliyodum donanımlı olduğunu ama bu kadar değil. Bluetooth bile varmış..

Bir de içine binip gezsen dediğimi tam anlarsın (navara ve diğerleri) :) Ben ona bindikten sonra Hilux'tan tamamen soğudum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

birde patinaj önleyen bi sistem de yok sanırım.yani dsc açıkda olsa kapalıda olsa farketmiiyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...