Jump to content

Akis kaynağı ..

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili mazdacılar carsamba günü manisa  turgutludan tam cıkmak üzereydim kalkısta bir catırtı koptu gaz veriyorum ama arac gitmiyor ..bir usta buldum sanayide arabayı sanayiye cektik sonuc arabanın sanzıman baglantı yerindeki akisın dişli ucu artık yalama olmus..tabi orada vosvos parcası olmadıgı için solugu izmir 3,sanayide aldım parcanın fiyatı 1270ytl cıkmasıda yok ne yapacagım diye kara kara düsünürken bir tamirci bu akisın tornada yapılmıs parcası var bunu argon kaynagı ile birlestiriyorlar die bir fikir sundu ortaya adamlar bu parcanın aynısını tornada yaptırmıs bu ucu aks demiri kesilip kesilen yerden milimetrik kaynak yapılıyor acaba falan derken yaptırdım ve dün araca taktırdım şimdilik bir sorun yok hatta garanti bile verdiler aklınızda bulunsun akis kaynagı diye bir şey var  :)(parca maliyeti300ytl)..ne kadar uzun ömürlü olacak heyecanla bekliyorum..Not: İzmir oto sanayi istanbuldan daha  düzenli ve insaflı geldi sanırım bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vosvos bizim transporter hani milletin yolda uyuz oldugu transporterler varya ondan  hızlı giden hareket çizen :) Sağlamlık yönünden mazda ile eşdeğer tutuyorum bizim külüstürleri :)birini 280 binde sattık buda 210binde sanırım bi 70000km daha götürür.not: bugün bergamada mazda tanıtım ı vardı bayagı bir gururlandım yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

vosvos bizim transporter hani milletin yolda uyuz oldugu transporterler varya ondan  hızlı giden hareket çizen :)

aha da kafama taş geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aha da kafama taş geldi :D

yok be mustafa aşkolsun daş atmadım sana :) ama genelde herkes gıcık kapıyor be birader minibüslere  minibüs camiasından birisi olarak üzülüyorum şahsen bu duruma :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yok be mustafa aşkolsun daş atmadım sana :) ama genelde herkes gıcık kapıyor be birader minibüslere  minibüs camiasından birisi olarak üzülüyorum şahsen bu duruma :)

sebep sen değilsin be Faruk, altlarındaki arabayı Ferrari sanan elemanlar yüzünden bu antipati :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sebep sen değilsin be Faruk, altlarındaki arabayı Ferrari sanan elemanlar yüzünden bu antipati :)

Ayrıca, "Yola çıkarken aynalarına bakmama" yeminlerini bozmadıkları için de antipati. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...