Jump to content

Otomatik Şanzıman Problemi...

hasancalp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar...

Mazda 323 Practica Otomatik Şanzıman Problemi...

Araç 1. viteste devrini alıyor 2 ye atıyor. 2. Viteste devrini alıyor 3 e atıyor. Fakat 3. viteste devrini almadan bir iki saniye içinde 4. vitese atıyor. 3. vitesle ilgili bi sıkıntım var. yalnız arada boş yapmıyor. 3 ve hemen 4 yapıyor.

Yardımlarını bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

Yardım edecek bir Allah 'ın kulu yok mu?

otomatikle ilgili hiçbir bilgim yok malesef.

Adem usta konuyu görürse yardımcı olacaktır ama gözünden kaçtı herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm arkadaşlar 1 vitesde basınç normal tamamlıyor 2 vitese geçiyor 2 dolduruyor 3 yapıyor fakat  3 vitesden doldurmadan devri bulmadan hemen 4 geçiyor  bu sorun çok basitte olabilir  fakat şanzuman sökülmeye kadarda gidebilir ben olabilecek şıkları sralıyorum

1. şanzuman yagı tamammı ne zaman degişti

2. olması gereken yagı gastrol dekron ıı  olarak koyulmalıdır

3. yag süzgeci ne zaman degişti

4. şanzuman üstünde şartel var oksit yapmış olabilir temizlenmesi gerekir

5. şanzuman yag basıncı normalmı düşük ise vites doldurmaz erken atma olur

6. otomotik şanzuman beyni ne durumda yag hiç degişmedi ise içindeki selenoid  valvler sıkışıyor yada tam çalışmıyor olabilir

7.şanzumanda yag kaçagı varmı

8. aracın km resi kaç binde şanzuman bakımımı geldi yoksa bunları bilmem lazım

9. aracın otomotik şanzuman elektironik beyin soketleri sıkıntılı olabilir bakılması lazım

10. tesisatta kopuk olabilir makinaya baglayıp görmek lazım

11.yag pompası yagı tam basmıyor olabilir .

bu durum şık olarak yazmaya başlarsak bir çok şık ile böyle devam eder tabiki sorunumuz çok basitte olabilir bir ayar işlemleri ilede hal olabilir

yada şanzuman indirmeye kadarda gidebilir araba şu anda elimde olsaydı size daha net yardımcı olabilirdim burdan elimizden gelen bu  hasan bey  aracı görmeden kullanmadan tahminlerim bunlar

ama canınızı sıkmayın praktika şanzumanları sıkıntılı şanzumanlar degildir ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm arkadaşlar 1 vitesde basınç normal tamamlıyor 2 vitese geçiyor 2 dolduruyor 3 yapıyor fakat  3 vitesden doldurmadan devri bulmadan hemen 4 geçiyor  bu sorun çok basitte olabilir  fakat şanzuman sökülmeye kadarda gidebilir ben olabilecek şıkları sralıyorum

1. şanzuman yagı tamammı ne zaman degişti

2. olması gereken yagı gastrol dekron ıı  olarak koyulmalıdır

3. yag süzgeci ne zaman degişti

4. şanzuman üstünde şartel var oksit yapmış olabilir temizlenmesi gerekir

5. şanzuman yag basıncı normalmı düşük ise vites doldurmaz erken atma olur

6. otomotik şanzuman beyni ne durumda yag hiç degişmedi ise içindeki selenoid  valvler sıkışıyor yada tam çalışmıyor olabilir

7.şanzumanda yag kaçagı varmı

8. aracın km resi kaç binde şanzuman bakımımı geldi yoksa bunları bilmem lazım

9. aracın otomotik şanzuman elektironik beyin soketleri sıkıntılı olabilir bakılması lazım

10. tesisatta kopuk olabilir makinaya baglayıp görmek lazım

11.yag pompası yagı tam basmıyor olabilir .

bu durum şık olarak yazmaya başlarsak bir çok şık ile böyle devam eder tabiki sorunumuz çok basitte olabilir bir ayar işlemleri ilede hal olabilir

yada şanzuman indirmeye kadarda gidebilir araba şu anda elimde olsaydı size daha net yardımcı olabilirdim burdan elimizden gelen bu  hasan bey  aracı görmeden kullanmadan tahminlerim bunlar

ama canınızı sıkmayın praktika şanzumanları sıkıntılı şanzumanlar degildir ...

İlginize teşekkür ediyorum. Sizinle telefonda görüşmek isterim... hasancalp@gmail.com mümkünse telefonunuzu gönderebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...