Jump to content

Mazdalarınızda kullandığınız LPG markası ve performansı

Guest meco1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

değerli arkadaşlarım arcında lpg kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnun musunuz,yakıtı nekadar sıkıntıları var mı v.b. yorum ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 74
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Gökhan

4

• emredeler

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

değerli arkadaşlarım arcında lpg kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnun musunuz,yakıtı nekadar sıkıntıları var mı v.b. yorum ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

LPG konusu forum içinde farklı başlıklar altında oldukça fazla incelendi, irdelendi, işlendi ve nerdeyse tam anlamıyla cılkı çıkartıldı :D. Aşağıdaki linkte kutucuğa LPG yazdığında çıkan sonuçları inceleyebilirsin :);)

http://www.mazdaclubtr.com/forum/index.php?action=search2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

teşekkür ederim sen lpg taktırdınmı sonunda merak; forumlarda hep ikilemde kaldığını belirtmişsin.

yok taktırmadım.

aklın yolu 1 diyerek maddenin kendiliğinden sıvı haliyle devam ediyorum. bi gaz bi sıvı bi gaz ne olacağına bile karar verememiş yakıtla aramı bir müddet daha soğuk tutacağım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle hayırlı olsun ben üç senedir gaz kullanıyorum 91 model 626 2.0 bir şikayetim yok yalnız buji kabloları çok önemli çok akım çektigi için duduko marka kulandık ve performansda arttı çekişte gülü güle kullan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

hayırlı olsun diyelim, bnde 1994 323 hb wardı yeni sattım 1994 626 hb almayı dusunuyorum tavsiye eder misiniz yada detaylı bi bilgi werebilirseniz cok sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

öncelikle hayırlı olsun ben üç senedir gaz kullanıyorum 91 model 626 2.0 bir şikayetim yok yalnız buji kabloları çok önemli çok akım çektigi için duduko marka kulandık ve performansda arttı çekişte gülü güle kullan

91 kasa 626 ların 2.0 ları yok diye biliyodum ama ben..tabi yanlışta biliyor olabilirim :D

hayırlı olsun diyelim, bnde 1994 323 hb wardı yeni sattım 1994 626 hb almayı dusunuyorum tavsiye eder misiniz yada detaylı bi bilgi werebilirseniz cok sevinirim

1994 626 hb 2.0 motor ve 115 bg dir 95 ve sonrası yani 97 ye kadar olan modellerde klima,abs ve (hb lerde) sunroof standarttır.onun dışında temiz bakımlı bir tane bulursan al derim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

pek tavsiye etmediler ama 93 626 glx ime FEMA marka sıralı sistem taktırdım . üstelik sıfır da değildi kazalı bi 3.20 bmw den sökülmüştü. derince fema servisinde taktırdım . müthiş memnunum . gerek yakıtın düşmesinden gerek performansından hiç şikayetim olmadı. 1 senedir kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konunun başlığını "Mazdalarınızda kullandığınız LPG markası ve performansı" olarka değiştirdim. LPG kullananlar burada yorumlarını iletebilirler. ASlında sitede çok dağınık bilgiler var onları da bir ara toplamak gerekecek bu konu ile ilgili..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biraz sans işi lpg sanırım ama mazdalar pek çok markada seni üzmeden kullanılabiliyor. ben aracımı aldığım zaman ruhsatta lpg vardı ancak araçtan sökülmüştü. 350 ytl ye kazalı bmw den sıralı sıstem fema lpg çıkardık. fema servisinde kendi aracıma monte ettirdim . yakıt müthiş düşüyo onu belirteyim. performans olarak ta gayet tatmin edici.hiç problem yaşamadım .lpg yi tavsiye ederim arkadaslar .2000 cc araçta şart...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim 92 model 323 de hesapladım, ortalama 85-90 km hız ve 2500-3000 devir aralığında lpg 7,1 litre yakıyor uzun yolda. Şehir içi hesaplamadım ama tahmini 9 litre felan yakıyor 100 km de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonunda bende landi renzo taktırdım şu an aracın gidişinden çok memnunum henüz depo bitmediği için yakıtını yazamayacağım ancak ileride daha kesin sonuçları yazacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ederim , ilk depom bitti ilk izlenimler km.de  22,8 kuruş şehir içi istanbul trafiği gayet makul çekiş çok verimli hız denemesi yapmadım, ancak kalkış benzinliye denk diyebilirim; benzinde 220 km/h gördü bu araç gazda son hız testi yapamadım ; nede olsa yeni babayım :);) birde gaza geçişte hafif bir titreme yapıyor sadece gaza geçiş anında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motoru biraz 1 dk kadar özellikle sabahları kışın özellikle yerinde ısıtırsanız o gaza geçerkenki kasmayı en aza indirebilrsiniz ;)

benimkinde o kadar fazla hissedilmiyor o şekilde yaptığımda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...