Jump to content

Mazdalarınızda kullandığınız LPG markası ve performansı

Guest meco1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 74
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Gökhan

4

• emredeler

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

1992 model 323 sedanımda eski tip romano var, çok memnunum. şehirdışı 7,1 lt , şehiriçi 9 lt kadar yakıyor. Performansta ise pek bi sorun yok. Kardeşimin arıza yapan hyundai h100 minibüsünü 6-7 km zorlanmadan çektiğine göre  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yav bugün deneme yakıtım bitti inanamadım 20 ytl lik milangaz almıştım 120 km yol yapmışım şehir içinde yani 1.66 gibi bir rakam çıkıyor 1800cc araç bu günde yeni deneme yakıtımı aygazdan aldım 20 ytl. bakalım bu nekadar gidecek. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdalar için önerebilceğim tek marka zavoli  dir yalnız mazda değil tüm japonlar için aynı marka sorunsuzdur artı bir özellik direkt olarak lpg de çalıştırabiliyorsunuz aracı bu özellik bir kaç markada var sadece düşününki benzin bitti lpg düğmesine basıyoruz marş yapıyoruz araç direkt olarak lpg de çalışıyor önemli bir noktadır bu!fiyat biraz uçuk olsada değer bence  yakıt ve gidiş çok iyi 99 323 ümde kullanıyorum 1.5 sene oldu maşallah nazar değmesin bırakın anahtar değmeyi  2.inci ayar bile yaptırmadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayrola :D

arkadaş fiyatı biraz uçuk demiş de, merak ettim. Yoksa benim gibi senede 10.000km kullanan biri için lpg dönüşümüne vereceğim paraya yazık, yani taktırmayı düşünmüyorum. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tartarini taktırdım mutluyum :D

yakıt değerleri şöyle; şehir içi yüksek devirlerde kullanırsan 23 ykr benzinde 40 ykr yakıodum :D şehir dışı 90-100 km/h hızla 13.5 ykr.şehir dışı 175 km/h ve üzeri yani dip gazda 25 ykr yakmış bulunmaktadır.şuan performansta biraz düşüş var 215 yaptığım bi yokuşta 2 deneme yaptım 2 sinde de 210 u geçemedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tartarini taktırdım mutluyum :D

yakıt değerleri şöyle; şehir içi yüksek devirlerde kullanırsan 23 ykr benzinde 40 ykr yakıodum :D şehir dışı 90-100 km/h hızla 13.5 ykr.şehir dışı 175 km/h ve üzeri yani dip gazda 25 ykr yakmış bulunmaktadır.şuan performansta biraz düşüş var 215 yaptığım bi yokuşta 2 deneme yaptım 2 sinde de 210 u geçemedim :D

kaç km oldu taktıralı?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 yıldır lavato kullanıyorum daha bu güne kadar hiç bir problemle karşılaşmadım taktırdıktan 10.000km sonra lpg nin filtresini değiştirdim( her 10.000kmde değişmesi gerekiyomuş) yakıt olarak ş.dışı 140-150 ş.içi150 160 ykr yakıyo çok memnnum performansta hiç bir kayıp yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emmegas kullanıyorum 94' 323 (imzada) ş. içi 180-200 ş. dışı 160 civarı yakıyor yanlız bu değerler yüklenerek genelde 4000 dd üzeri kullanım değerleri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bende 323 familia var 1.8  2  ay önce atiker marka sıralı sistem koyduk. simit depo taktırdım. taktırmadan önce kafamda çok soru işaretleri vardı. çünkü hep olumsuz duyumlar almıştım. mesela daha önce bir familia ya takılmış ama 2000-2500 devir arası kesiklik yaptığını duymuştum. ve bu sorunu çözen bi arkadaş vardı ben gittim ona taktırdım sorunun lpg kitinin yanlış bağnamasından dolayı olduğunu söyledi.    ben kullanııyorum ve çok memnununm  15 gün önce ankarada fulledim depoyu 43 litre gaz aldı istanbul ümraniyeye kadar 90-120 arası girdim.  150-160 civarında yaktı. şöle bişeyden de bahsetmek istiyorum araç performans konusunda hiç etkilenmedi ki ben bu konuda çok hassasım. benzinli ile nasıl gidiyorsa gazdada aynı şekilde. 200 e çok rahat çıkabiliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mustafa bunları okuyunca ne yapacak acaba ? :D

ördeğin son mesajına bi bakmanı öneririm ;)

160 ile 205 arasındaki kadar bir fark için değer mi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi ortalama 7,5 litre ye yakın yakmışsın. yani aynı kullanımda lpgde 8,5 litreye yakın yakardın buda yaklaşık 140 bin ederdi. yani 60 ykr yani yaklaşık 3te bir fark yapardı...

litre hesabı yapmadım ama nasıl 7,5 litre yapıyor? 205 bin liraya denk geliyor km. de. bir tek onu hesaplayabildim. daha fazlası için Özhan'a ihtiyacım var :D

Benzin fiyatları düştü diye hemen dönmüşsün bu tarafa :D

ben anlamam arkadaş, 40 kuruş için değmez bence. üstelik heran herşeyin olabileceği bir durumdayken 2 bin lira verip tüp takmam arabama. performans konusundaysa evet belki 200'e kadar çıkabilir ama benim için en önemli performans krakeri o hıza ne kadar zamanda çıktığıdır ;) bilmem anlatttırabildim mi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...