Jump to content

Mazdalarınızda kullandığınız LPG markası ve performansı

Guest meco1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

senin hesabına göre 60 kuruş olabilir ben diğer 1.8 familianın tüketim verilerine göre 40 kuruş dedim. üstelik yolda arada sırada bmw ve audi kovalamacalarım da oldu. mesela audici eleman ifrit oldu, kaçmak için fites küçülttü falan ama yemedi. arkadan 3km uzaktan selektör yapmaya başlamanın bedelini arka tamponuna dayanıp uzunlarını yakan mazdayla giderek ödedi :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 74
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Gökhan

4

• emredeler

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

yaklaşık demiştim. sonradanda hesapladık ve düzzelttilk..7,04467 lire yapar abi şuan benzin kocaelide 2,91 lira...  ayni 6,9 da değil... :P

ben 2941 den aldım kardeşim. 50 liralık benzin = 16, küsur litreden yuvarlak hesap 17 litre olarak hesapladım. daha da gevezelik edersen benzin pompa fişi duruyor arabada, onu scan edip koyarım buraya. :sopa::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün lamba direkt yanıyordu. Taşırmacasına dediğimiz şekilde doldurttum. Tamı tamına 151 lira aldı.

51,680 litre aldı.

2,920lira litresi.

Bakalım son yakıt sarf durumu nasıl olacak?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Arabayı kullanmıyorsun ki nasıl ölçeceksin ?

Bir de LPG ile ne alakası var konunun ? :D

her yeri düpçüler bastı biz de benzinciler olarak misilleme yapıyoruz.

sen ne yaptın, düpçü admin oldun mu? ona göre muhattap olacaz senle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her yeri düpçüler bastı biz de benzinciler olarak misilleme yapıyoruz.

sen ne yaptın, düpçü admin oldun mu? ona göre muhattap olacaz senle :D

Yok henüz değil tüpten daha tasarruflu bir yol buldum :D Park :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.Bende Zavoli sırslı sistem lpg li 1993 626 var. Ankara da şehir içinde tam dolu depoyla 417 km yaptıktan sonra opetten aygaz euro lpg de tekrar aynı pompoda fulledim 44.870 lt x 1.560 ytl =70.000 ytl gaz aldım.Tekrar km sıfırlayıp 175 km yaptıktan sonra aynı pompada tekrar fulledim 18.980 lt x1.560 ytl=29.61 Ytl gaz aldı. Ben arabamda da ekonomisinden de çok memnunum. Bundan önce 2005 1,9 TDi CADDY vardı.Ondan çok daha ekonomik ve konforlu bence. Neden insanlar Mazda ya soğuk bakar anlamış değilim. Saygılar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı kullanmıyorsun ki nasıl ölçeceksin ?

Bir de LPG ile ne alakası var konunun ? :D

Tamam işte Kadirin dediği gibi seneye söylerim size.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa.smmm

Merhaba arkadaşlar.Bende Zavoli sırslı sistem lpg li 1993 626 var. Ankara da şehir içinde tam dolu depoyla 417 km yaptıktan sonra opetten aygaz euro lpg de tekrar aynı pompoda fulledim 44.870 lt x 1.560 ytl =70.000 ytl gaz aldım.Tekrar km sıfırlayıp 175 km yaptıktan sonra aynı pompada tekrar fulledim 18.980 lt x1.560 ytl=29.61 Ytl gaz aldı. Ben arabamda da ekonomisinden de çok memnunum. Bundan önce 2005 1,9 TDi CADDY vardı.Ondan çok daha ekonomik ve konforlu bence. Neden insanlar Mazda ya soğuk bakar anlamış değilim. Saygılar. 

arkadaşım gazın litresini kaçtan aldınız onuda yazarsanız kendi tüketimimizle kıyaslıyalım. malum ankarada gaz ucuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracımı gaz sistemi üzerinde olarak aldım genel manada memnunum.mevcut bulunan sistem fema marka aracım karbüratörlü,yanlız hassas konu 200 kuruş civarında yakıyorum şehir içinde süratlı kullandığım zaman 245 kuruşu bil gördüm.o yüzden mülayim kullanmak için gayret ediyorum.hesaba vurduğumuz zaman 20 ytl ye 100 kilometre yapıyorum 20/1,73=11,56 litre gaz yapıyor bu da bana göre çok.parasında değilim, litre olarak fazla !gaz ayarına gittim her şey normal dedi gerçi şehir içinde de beni geçebilen yok ama....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emre daha net yanıtlayacaktır ama LPG sarfiyatı benzin sarfiyatından litre olarak zaten fazladır ( yaklaşık %10 kadardı sanırım) . 11,56 o yüzden normal bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...