Jump to content

1993 model Mazda 626 için LPG

rido_35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Slm arkadaşlar. 1993 model Mazda 626 CLX (2000 motor) aracım var. 1991 silindir hacmi.  aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. 100 km'de ne kadar LPG yakar ve LPG taktırmamı tavsiye edermisiniz. AYrıca sıralı sistem LPG için bir kaç fiyat aldım. sizin aklınızdaki fiyat nedir? Şimdiden tşk ederim  :tey:

Cevaplarınız bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

babamın 626 sında sıralı sıstem lpg takılı. 6 ay oluo taktıralı 20000 km yaptık sımdılık bı sorun yok. bazen motor lpg de calısırken( motorun tam ısınmadıgı zamanlar) istop etme durumu oldu 1-2 kere. onuda lpg taktırdıgımız yere goturup bıdaha ayar yaptırınca hıc bı sorun kalmadı. canavar gıbı 2.0 motorun hakkını verıo hala ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakıta gelınce. bu yaz uzun yolda 60 ytl lpg ıle 500 km gıttıgımızı bılırım :) uzun yolda asırı az yakıo 2.0 motor oldugu ıcın( arabada 5 kısı var ve bagaj full dolu halde ). bu sıra baya bı zam geldı lpg ye suan da sehır ıcınde 50 ytl lpg ıle 280-290 km yapıo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1300 ytl cıvarıydı.sımdı dahada ucuzlamıstır herhhalde. markası BEDİNİ :) ılk duydugumuda cok gulmustum markayada arastırınca ıı bı ıtalyan markası oldugunu ogrendım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecen sene 323 de takıldıydı lpg onu sattık 626 ya taktık aynı sıstemı. 323 de arac lpg de daha performanslıydı :D gercekten oleydı benzıne gecırınce anlıosunz ,hıcde sorun yasamadık 1.5 sene boyunca. 323 satıldı aynı sıstemı 626 ya taktık ılk baslarda ayar problemı yasadık ılk ay arac durudk yere istop etmeye basladı,onuda ıyı bı ayar sonunda hallettık.motora zarar verır mı bılmem  ama dıycem su kı aracları en fazla 3-4 yıl kullanıcaz olene kdr bızımle deıl ,bencıl bı davranıs ama ne yapalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...