Jump to content

LPG li araç neden kışın zor çalışır ?

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hortumları düzgün bağlamışlarsa motor soğutma sıvısı eksiltmez  :hi:

Gaz kesio muhabbetine düpçüye gittim ayar yapıoz bi tane felaket tellalı başıma dikildi abi senin antifiriz az sanki dedi, baktım minimum seviyeye gelmiş (Heralde bağlantı yaparken biraz dökülmüş). Adam başladı abi uzun yola çıktığında dikkat et, antifiriz azaltıyo bu lpgler haberin olsun falan ben az daha arabayı yakıodum..Ustaya sordum öyle bişe yok dedi ama bide size sorayım dedim :D

Edit: Alıntı düzeltildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 90
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

33

• halil_i

14

• emredeler

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gaz kesio muhabbetine düpçüye gittim ayar yapıoz bi tane felaket tellalı başıma dikildi abi senin antifiriz az sanki dedi, baktım minimum seviyeye gelmiş (Heralde bağlantı yaparken biraz dökülmüş). Adam başladı abi uzun yola çıktığında dikkat et, antifiriz azaltıyo bu lpgler haberin olsun falan ben az daha arabayı yakıodum..Ustaya sordum öyle bişe yok dedi ama bide size sorayım dedim :D

hortumlara t bağlamak için söküldüğünde antifriz yerine su eklemişler oran düşmüş o kadar  :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hortumlara t bağlamak için söküldüğünde antifriz yerine su eklemişler oran düşmüş o kadar  :hi:

Cevap için her ikinizede teşekkürlerimi sunar saygılarımı iletirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevap için her ikinizede teşekkürlerimi sunar saygılarımı iletirim :D

için rahatladıysa ne mutlu bize  :tey: 

birde kendine ustayım diyen kişilerin  dediklerine hemen inanmayın çoğunluğu para tırtıklamak için göz boyar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

için rahatladıysa ne mutlu bize  :tey:  

birde kendine ustayım diyen kişilerin  dediklerine hemen inanmayın çoğunluğu para tırtıklamak için göz boyar

Zaten onlara pek güvenmediğim için burda sizlere soruyorum daha rahatlatıcı oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

LPG ile ilgili bi kaç problemim vardı konuyu okuyanlar az çok bilir.Gaz kesiodu.3 gündür memleketteydim bi kaç deneme yaptım ve sonuç süper.Gaz kesmesi Emre'ninde anlattığı gibi tamamen soğuk sebebiyle regülatörün gazı ısıtamaması.Bu kez yaptığım denemelerde hiç beklemediğim bi şekilde araç 215 i geçti :D Kışlık lastikler, tüp,otomatik vites ve 1800 metre yükseklikte olmama rağmen bence süper bi değer.Düz yolda benzinle 180 yaptığım yerde tüple 182-183 civarına kadar gelio nasıl oluyo bende anlamış değilim :D

image139q.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zorlama bu kadar çocuğu rahvan rahvan gitsene gençlik hep böle heyecan macera :D

hem adrenalin olsun hemde arabanın hakkını verelim :D

Not: Trafiğe kapalı alanda, emniyet kemeri takılı bi vaziyette çekilmiştir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki demir bükey abi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

kanka biz de evimizde bunu kendimiz deneyebilir miyiz? :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kanka biz de evimizde bunu kendimiz deneyebilir miyiz? :D :D

yazmayı unutmuşum kanka kusura bakma evde deneyecek birinin olduğunu düşünemedim :D Kesinlikle evde denemeyiniz sonuçlardan müessesemiz sorumlu değildir :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...