Jump to content

96 Model Otomatik Lantisime LPG ?

STEWARD26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Osmanlı1299

arkadaşlar ben de nasip olursa pazartesi günü atiker sıralı sistem lpg taktıracam. simit depo mu taktırsam normal depo mu karrasızım hangisi daha sağlıklı ve kullanışlı olur sizce??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Kado

4

• ugur89

7

• STEWARD26

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arabanız lantis ise simit depodan başka tercihiniz yok silindir depoyu lantise oturtmak mümkün değil!!!!

atikeri peşn para 1100 ytl ye taktırdım gayet güzel fakat lpg taktırırken şu gerçek arabanın ateşleme ile ilgili enufak problemi olmaması gerek buji,buji kablolarınıda takmadan önce değiştirmelisin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim  626 2.0 otomatik aracımda BRC takılı. Açıkçası kesinlikle Atiker taktırmanızı önermem. arada 300 YTL gibi bir fark var ama BRC yada LAVATO dışına çıkmamak gerek diye düşünüyorum.

Çünkü işçilik ve garanti çok önemli. Distribütör garantisi çok önemli. Atolye bazlı garantide başınız çok ağrır. Distribütöre taktırdığınız takdirde tek bir yere bağlı kalmazsınız. Ayrıca TSE belgesi taşımasına ve haftada günde 1 araca montaj yapan bir yerdense daha çok müşterisi olan ve çok farklı araçlarda deneyim taşıyan yerlere taktırmayı sakın atlamayın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

be şunu bastıra bastıra söylüyorum brc imiş lavoto imiş çok önemli değil satış sonrası alabileceğiniz teknik hizmet ve sorunlarınıza çözümlemeli taktırdığınız firma, ben sadece brc hevesiyle 98 polonun katolizörünün söküldüğünü bilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abicim lavato'nun her yerde servisi var. murat.akyol ile baktık biz lavato ile görüştük. uygar diye bir arkadaş arabasına taktıracaktı. onun için görüşmüştük. her şehirde servisi olduğunu söyledi ve her yerde garantinin geçerli olduğunu ilettiler. ondan lavato diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun yoldamı bu rakam şehir içindemi????

hiç farketmiyor ancak bugünlerde ankara'da lpg e zam geldi. dün hesapladım 80 YTL ile 440 km. yapmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik vites lpg li lantis kullanan arkadaşlar!!!!!!!

şehir içi ve şehir dışı aracınız ne kadar yakmakta paylaşırmısınız???

benimki ankara trafiğinde 0.23 ykr yakmakta daha lpg yi taktırlı 500 km oldu daha düşermiki acaba?????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motorun alışması zaman alır sanırım 2000 km. de düşüm gösterir. ayrıca motorun, egzozun ve şansımanın durumu ve senin kullanman da önemli diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...

bendede voltran var şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım hepsinin sistemi aynı zaten ecu , enjektor,hortum ve depo sonuçta uzay mekiği çalıştırmıyor bu aletler montajı yapan adam kasap değilse markanın bir önemi yok. fazla para vermeyede gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

arabanız lantis ise simit depodan başka tercihiniz yok silindir depoyu lantise oturtmak mümkün değil!!!!

atikeri peşn para 1100 ytl ye taktırdım gayet güzel fakat lpg taktırırken şu gerçek arabanın ateşleme ile ilgili enufak problemi olmaması gerek buji,buji kablolarınıda takmadan önce değiştirmelisin

Bu yorum biraz iddialı olmuş. Lantislere simit tank takılırsa muayeneden geçmiyormuş. Birden fazla kişiden teyidini aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yorum biraz iddialı olmuş. Lantislere simit tank takılırsa muayeneden geçmiyormuş. Birden fazla kişiden teyidini aldım.

Bu bence daha iddialı olmuş, 5 yıldır simit tank kullanıyorum ve muayeneden geçiyorum o nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu bence daha iddialı olmuş, 5 yıldır simit tank kullanıyorum ve muayeneden geçiyorum o nasıl oluyor?

ben lantisin arkadan çarpma test animasyonunu seyrettim orda stepne bütün darbeyi alıyor ve Amatisör görevi görüyor...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...