Jump to content

Mazda3'e LPG + 1

acamurcu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, artan benzin  fiyatları karşısında daha fazla dayanamayıp, mazda3 ü lpg li siteme dönüştürdüm geçen hafta. OM1 marka Hollanda damalı bir sistem. 1600 ytl bayıldım.

İzlenimlerimi zamanla sizlerle paylaşarım.

80 ytl ye doldurduk depoyu. 300 küsür km yaptık hala yarım depo gaz gösteriyo. Sanırım 450 km gidecek. Bakalım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• acamurcu

11

• Limpony

6

• emredeler

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

eğer 75 YTL ile 450 km gidiyorsan benimle aynı yakıyorsun demektir. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden... Ancak OM1'i daha önce duymadım. Servis ağı nasıl? Bir de neden Lavato değil de OM1? Bize bunları anlatırsan bilgilenmiş oluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer 75 YTL ile 450 km gidiyorsan benimle aynı yakıyorsun demektir. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden... Ancak OM1'i daha önce duymadım. Servis ağı nasıl? Bir de neden Lavato değil de OM1? Bize bunları anlatırsan bilgilenmiş oluruz.

2-3 aydır araştırıyorum. Önce Tartarini taktıracaktım. Sonra işyerinden arkadaşım toyota corolla sına taktırdı. Bir ay kadar izmir- Bergama 200 km yol yaptık beraber. Hiçbir sorun olmadığı gibi 18 krş/km ortalama gaz tüketimi, hemde sabah ve akşam saatlari radar olmadığı zamnlarda 120-130 km hızla bu tüketimi yalaladık. Aynı servise gittim izmir de. Atatürük stadyumu karşısında 1. sanayide Gas Center a. Bu markayı ısrarla önerdi. Sorunsuz ve bir kaç mazda3 e bunu taktık deyince ikna oldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis ağı nasıl acaba? her şehirde allah korusun bir sorun anında garanti geçiyor mu? ve garanti süresi ne kadar?

Servis bu markayı önerirken diğer markalardan avantaj olarak 3 yıl garantisi olduğunu söyledi. Garanti belgemde 3 yıl yazıyor zaten. Bende önce hiç duymadığım bir marka dedim. Ancak parça garantisi ve parça temininde hiç sorun yaşamayacağımı izmir de istanbul da birçok araca takıldığını anlattı. Zaten montaja başlamadan 1 saat beni ikna etmek için ter döktü adamlar. :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun.Bu gidişle ben bile taktıracam yada bir tane vespa tarzı birşey alıcam

Önce bende mazda3 değiştirmeyi düşündüm. Ama vazgeçemedim. LPG ye dönüştürdüm. Performans da hiçbir fark yok... Benzinle nasıl gidiyorsa lpg de aynı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında kitlerin markasının ne olduğundan ziyade hangi usta ellerin taktığı daha çok önemli. çünkü ustalık kötüyse lovato'da sorun çıkarır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayhan hayırlı olsun, garantin bitmişti sanırım, akıllıca bir iş yapmışsın.. Benim duyduğum kadarıyla o gaz göstergeleri hiçbir markada sağlıklı çalışmıyormuş, ona pek güvenme derim... 1600 kaat trink mi?

Arabayı görüyordum Zübeyde Hanım'ın arkasında hatta bir kaç kere kart bıraktım sana forumu hatırlatmak için, nasip bugüneymiş....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Marka ıyı sayılır ama turkıyede cok eskı degıl ...

keske tartarını taktırsaydın en azından servıs problemı olmazdı ki İZmirdesın ben sana yardımcı olurdum...

Ama en dogru kararı zaten vermıssın LPG taktirarak gerisi hikaye kalir emin ol rahat rahat gezmek var simdi MAZDA 3 unle caninda yanmiyacak artik bu arda muhtemelen depon SIMIT depo degil keske onuda SIMIT depo yaptirsaydin bakajtan cok yer kazanirdin.... Bu arada en ucuz LPG izmir icin soyluyorm Ataturk organizede AKPET 1.68 yolun MENEMEN tarafina duserse orada ALPET te 1.58 ikisinide denedim ikiside iyi sehir icinde 1.75 yakiyor benimki a.t

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayhan hayırlı olsun, garantin bitmişti sanırım, akıllıca bir iş yapmışsın.. Benim duyduğum kadarıyla o gaz göstergeleri hiçbir markada sağlıklı çalışmıyormuş, ona pek güvenme derim... 1600 kaat trink mi?

Arabayı görüyordum Zübeyde Hanım'ın arkasında hatta bir kaç kere kart bıraktım sana forumu hatırlatmak için, nasip bugüneymiş....:D

Bu arada selman abi seninde sonun LPG olacak galiba bayagi merak saldin cunku eheh

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen sene ben arabayı alırken forumlarda sorduğum bi arkadaşta vardı bir sene önce aracın 248binde olduğunu ve 200bin kmdir lpg ile kullandığını söylemişti ve hala tık dememiş araç. 2003 mazda 6 idi aracı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...