Jump to content

Mazda3'e LPG + 1

acamurcu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Marka ıyı sayılır ama turkıyede cok eskı degıl ...

keske tartarını taktırsaydın en azından servıs problemı olmazdı ki İZmirdesın ben sana yardımcı olurdum...

Ama en dogru kararı zaten vermıssın LPG taktirarak gerisi hikaye kalir emin ol rahat rahat gezmek var simdi MAZDA 3 unle caninda yanmiyacak artik bu arda muhtemelen depon SIMIT depo degil keske onuda SIMIT depo yaptirsaydin bakajtan cok yer kazanirdin.... Bu arada en ucuz LPG izmir icin soyluyorm Ataturk organizede AKPET 1.68 yolun MENEMEN tarafina duserse orada ALPET te 1.58 ikisinide denedim ikiside iyi sehir icinde 1.75 yakiyor benimki a.t

Depo simit 45 litrelik. , istepne yerine taktılar. Bizim istepnelerde bisiklet lstiği gibi olduğu için çok sorun yaratmıyor bagajda.  :tey:

Serviste gazı opet ten euro aygaz al dediler. Aygaz la başladık ama tasarruf için denerim Alprt ve Akpet i de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• acamurcu

11

• Limpony

6

• emredeler

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ayhan hayırlı olsun, garantin bitmişti sanırım, akıllıca bir iş yapmışsın.. Benim duyduğum kadarıyla o gaz göstergeleri hiçbir markada sağlıklı çalışmıyormuş, ona pek güvenme derim... 1600 kaat trink mi?

Arabayı görüyordum Zübeyde Hanım'ın arkasında hatta bir kaç kere kart bıraktım sana forumu hatırlatmak için, nasip bugüneymiş....:D

Teşekkür ederim Selman abi.

600 peşin gerisi 12 taksit yaptılar. Daha doğrusu taksitle çok olmasın diye ben 600 peşin verdim.

Gaz göstergesi dediğin gibi yokuşta yada virajlarda 2 ve 3 seviyeye inip çıkıyor. En doğrusu gaz bitmeye yakın basınç azaldığı için biiiippp diye bir ses geliyormuş. ondan sonra 20-30 km daha gider dediler. Bakalım o sesi daha duyamadık.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında kitlerin markasının ne olduğundan ziyade hangi usta ellerin taktığı daha çok önemli. çünkü ustalık kötüyse lovato'da sorun çıkarır.

Çok doğru. Servisteki ustalar da aynısını söyledi. Marka ne olursa olsun. hepsinin çalışma prensibi aynı. Sadece kullanılan malzeme kalitesinden dolayı 200-300 ytl farklı oluyor her markalar arasında. En önemlisi işçilik ve montaj. Sabahtan akşama kadar başında bekledim ve montajın her safhasını izledim. Ciddi iş . Güzel yaptılar.  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu hızla artarsa yakıt fiyatları herkes lpg ye gececek sonra lpgye de bi vergi .......  anladınız siz onu :D

ne olursa olsun, LPG benzinden hep daha ucuz olacak....  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla lpg ye hiç karşı değilim sıcak bile bakıyorum ama sanırım mazda 6"ma taktırmam.. taktırmayı isterim ama ıvır zıvır işi sevmiyorum şimdi ikidebir yok ayar dı yok şuydu buydu falan uğraşamam yani..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güneş enerjili araba yapmadıkça bu yakıt sorununa çözüm yok. Hangi yakıt değerlenirse devlet ona vergiyi çakıp diğerlerine eşitler. Geriye bir tek güneş enerjisi kalır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güneş enerjili araba yapmadıkça bu yakıt sorununa çözüm yok. Hangi yakıt değerlenirse devlet ona vergiyi çakıp diğerlerine eşitler. Geriye bir tek güneş enerjisi kalır.

Bizimkiler güneş enerjisine bile vergi alırlar sen hiç merak etme....  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayhan abi hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah

iyi gazlamalar :)

9 ay sonra benimde garanti bitiyor..

ama şu koku olayından dolayı bir türlü ısınamıyorum lpg`ye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun.... O0

sanırım bende gaza geçiş yapıcam, tek sorun gazın fiyatı ne zaman benzinle-mazotla eşitlenir ???

yatırımı kurtarabilirmiyiz diye düşünüyorum :(((

sonra sinirden kudurmak var :((( :'(

izmir de bi araştırma yapıcam, izmir liler önerilerinizi beklerim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun.... O0

sanırım bende gaza geçiş yapıcam, tek sorun gazın fiyatı ne zaman benzinle-mazotla eşitlenir ???

Şu anki % 50 lik benzin lpg farkının eşitleneceğini sanmıyorum. Benzin ve lpg deki vergi oranları arasında çok fazla fark yok. LPG vegisi birazda daha az. LPG nin vergi yükü % 80 lere gelirse ancak eşitlenir.

Benim ayda 300-400 ytl benzin masrafım vardı. Bu masraf LPG ile 250 ye düştüğünü varsayarsak, bir yıl  sonra LPG dönüşüm masrafını çıkartmış olacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

B

hayırlı olsun.... O0

Bende BRC var, karabağlarda taktırdım...Mazda 3 e benim araba dahil çok takmışlar, tecrübeliler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bir kaç yerde daha yazdım ben geçen yıl taktırdım,20.000, geçti kullandığım hiçbir problem yaşamadım,iyi bi firmada,iyi sistem taktırırsan bi problem yaşamazsın.

reklam gibi olucak ama benim işim helikoptercilik ondan rahat yazıyorum,LANDİ RENZO takılı bende maaşallah hiç çekişte veya soğuklarda veya herhangi bi durumda hiç üzmedi :)

tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen sene ben arabayı alırken forumlarda sorduğum bi arkadaşta vardı bir sene önce aracın 248binde olduğunu ve 200bin kmdir lpg ile kullandığını söylemişti ve hala tık dememiş araç. 2003 mazda 6 idi aracı

Ekranda arıza lambası yakıyor abi sadece,aklınızda bulunsun!!
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg iyidirrrrrr :D

Kardeşim bi fiyat çıkarsanya bana şu kadar mal olur diye, şu markayı tak vs diyede yorum yaparsanda sevinirim. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim bi fiyat çıkarsanya bana şu kadar mal olur diye, şu markayı tak vs diyede yorum yaparsanda sevinirim. :)

Marka tavsiyem belli abi ama 3 haftadır öyle yoğun bir talep var ki kit yetiştirmekte zorlanıyoruz. Şimdi taktırayım desen bizim servislerden en erken 1 hafta sonrasına gün alabilirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Marka tavsiyem belli abi ama 3 haftadır öyle yoğun bir talep var ki kit yetiştirmekte zorlanıyoruz. Şimdi taktırayım desen bizim servislerden en erken 1 hafta sonrasına gün alabilirim :)

Sorumu eksik cevaplamışsın. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...