Jump to content

Mazda3'e LPG + 1

acamurcu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kadir abi bi landi var bide landi renzo var.

landi 300lira falan daha ucuzdu benim taktırdığımda.

takan firma landi renzodan birkere takma parası kazanıcam sonra da arıza için hiç gelmeyeceksin dedi,Allaha şükür de öyle oldu.

lpgden çeken çok tanıdık var ben o yüzden şanslıyım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• acamurcu

11

• Limpony

6

• emredeler

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

:) geçen yıl 1800 e mal oldu bana landi renzo,ama son duyduğum lpg kit takanların benzin ve mazota yapılan zamlar sonucunda lpgye olan yoğun rağbetten dolayı kit montajlarının fiyatlarını 3-5 arttırdıkları yönünde.

öyleyse son fiyatını bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten dizelin Türkiyemdeki kalitesine güvenemedikleri için üreticilerin çoğu araçların dizel modellerini göndermediler.son 3-5 yıldır artık hemen hemen her arabanın dizeli geliyor,eski kasa araçlarda dizel seçenekleri dar o yüzden.bi de mazdadan şaşmam diye düşündümü kullanıcı otomatik olarak benzinli,sonradan da değişimle lpgli oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enjektör açma-kapama sürelerini bir araştırın dediğiniz markaların (Arabanın benzindeki değeri 1,3-1,5 ms. arasındadır). Ayrıca enjektörlerin tek tek sökülüp temizlenebilir veya değişir olmasını da bir araştırın. Bir de regülatörün cnc üretimi olmasını gerektiğini de eklersek saydığınız markaların hepsi (Prins ve Tartarini de dahil) bu saydığım özelliklere göre önereceğim markanın teknoloji olarak çok gerisinde kalıyor. Bmw'nin Lpg'li motosikletlerinde fabrika çıkışı kullandığı KME (Akme) de çok iyidir ama benim tavsiyem kesinlikle Romano'dur. Hiç reklam yapmayan bir marka olmasına rağmen fazla rağbet olduğu için servisleri montaj için en erken 1 haftaya gün verebiliyor 0o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg ye hiç sıcak bakmıyorum az yaka bilir ama arabanın performans  kaybettiriyor ve bazen sabahları marşa bastığında çalışmayan bir araba olabiliyor karşınızda  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg ye hiç sıcak bakmıyorum az yaka bilir ama arabanın performans  kaybettiriyor ve bazen sabahları marşa bastığında çalışmayan bir araba olabiliyor  :)

O eskidendi Alicim :) Sıralı sistem araçlar önce benzinle çalışır ve motor sıcaklığı 38 dereceye geldiğinde lpg sistemi devreye girer. Bir de lpg'nin yanma enerjisi benzine oranla daha yüksek olduğundan enjektör açma kapama süresi aracın benzindeki değerine yakın olan bir sistemde motor %3 veya %4 daha fazla güç üretir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O eskidendi Alicim :) Sıralı sistem araçlar önce benzinle çalışır ve motor sıcaklığı 38 dereceye geldiğinde lpg sistemi devreye girer. Bir de lpg'nin yanma enerjisi benzine oranla daha yüksek olduğundan enjektör açma kapama süresi aracın benzindeki değerine yakın olan bir sistemde motor %3 veya %4 daha fazla güç üretir :)

hala fiyat soruma cevap vermedin.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıralı sistem bizdeki ondan  söyledim sabahları marş basınca çalışmaya bilir 3 4 denemeden sonra çalışıyor ama  :)

Marka ve montaj servisini iyi seçmek gerenk :)

hala fiyat soruma cevap vermedin.

1600 ytl vade farksız 10 taksit

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg ye hiç sıcak bakmıyorum az yaka bilir ama arabanın performans  kaybettiriyor ve bazen sabahları marşa bastığında çalışmayan bir araba olabiliyor karşınızda  :)

İlk calıstıröada benzınle calısıyor kardesim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayda yılda 1 kaç kez yapar arkadaşlar çevremde çok taksici var hepsinde tüplü araçlar var ve değişik marka arada sırada hava soğuk ken yapar diyorlar hem ne kızıyonuz ne yaptık ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayda yılda 1 kaç kez yapar arkadaşlar çevremde çok taksici var hepsinde tüplü araçlar var ve değişik marka arada sırada hava soğuk ken yapar diyorlar hem ne kızıyonuz ne yaptık ya :D

o taksıcılerın % 80 sıralı sıstem kullanmıyorlar eskı sıstem onlar enjeksıyonlular ıcın gecerlı degıl yanı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alicim lpg sisteminin aracın çalışmamasıyla hiç bir ilgisi yok. Ayrıca taksicilerin çoğu lpg konusunda en bilgisiz kişilerdir. Çünkü taksiciler arasında Brc takıntısı vardır ve piyasadaki iyi olan birkaç markanın ismini bile duymamışlardır. Oysa Brc eski Brc değil, çoğu parçası Konya'da üretiliyor ve 8 tane distribütörü var ve her servis sadece kendi distribütörünün getirdiği ürünlere bakıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim dediğim olay gece sabaha karşı oluyor don olduğunda yani ama şunu belirteyim her zaman olmuyor ayda yılda 1

Ben eskısehırde 5 yıl LPG lı araba kullandım eskı sıtem olanlardan -25 derece bıle oluyoru gecelerı ama sabah calıstırken bır problem yasamadım zaten yenı sıstem de araba normal benzınle nasıl calısyorsa oyle calısyor sonra lpg ye gecıyor yanı benzınlı araba ne problem yasıyorsa araba ılk calıstırmöada o problemı yasar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 20bine bir mazda 6 alıp tüp takmak istiyorum artık yaw :D

Bu devırde zengın degılsen ve mazda n varsa tek secenek bu yapabılecek bır sey de yok km de 165 ykrş(ızmırde lpg 2 yerde 1.58 ltr fıyatı) yakıyor ıstedıgım gıbı gezıyorum aynı km ıcın bır 165 ykrş daha vermek ne kadar mantıklı bır turlu kafam basmıyr(parası olanaları harıc tutyorum :D)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...