Jump to content

LPG pompa girişi

Guest cesmuru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

heralde yanlıs oldu ama yazdım bı kere bızım arabanın altında lpg gırıs yerı var babam bunu tampona deldırıp ordan cıkmasını ıstıyo sızce ıyı mı olur  >:( :(arka tampona deldırme sebebı ıse pompacının oraya egılmesı yarın sabah gel dedı adam yarını beklıyoz bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hem zor bir durum değil hem de ruhsata işli olup olmadığını görmek için polis arkadaşlar daha sık durduruyormuş dolum ağzı tamponda olunca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bencede cok mantıksız ama yaptırmak ıstıyo pompacı kahrolsun arkada egılsın belı cıksın ama taksın nolcak kı

Pompacıya ızdırap olacak biçimdeyse düzeltir tabii ki ama normalde tampon altındaki dolum ağzını akıllı bir pompacı egzos çıkışının olmadığı tarafa elini atar atmaz bulur. Sizin arabadaki biraz içerde kalmış olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tmm yarın fotografını cekıp koycam cunku kaldırcaklar ya yaptırılmadan once cekcem nasılmıs gostercem sıze ama hemen egzosun yanında arkada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dedik ya tamponu deldirmeden egzosun olmadığı tarafa koyarsan sorun olmaz. Dolum ağzını da yenileyeceksen İtalyan malı OMB marka dolum ağzı en iyisidir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işin içinde olan mesaj yazmış bize fazla söz düşmez :)

dolum ağzı sabitlenirken aracın yürüyen aksamıyla temas etmeyecek şekilde olamsına dikkat edilmeli  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işin içinde olan mesaj yazmış bize fazla söz düşmez :)

dolum ağzı sabitlenirken aracın yürüyen aksamıyla temas etmeyecek şekilde olamsına dikkat edilmeli  ;)

Dolum ağzına giden bakır boru bagajın altından çıktığı için yürüyen aksamla işi olmaz kanka :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dolum ağzına giden bakır boru bagajın altından çıktığı için yürüyen aksamla işi olmaz kanka :)

o  boruyu o tarafa getiren ustalar var kanka piyasada  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o  boruyu o tarafa getiren ustalar var kanka piyasada  ;)

Bagaj altından yürür aksama gidip tekrar geri gelmek ilginç bi fantezi olur ya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben deldırtmıyorum tamponumu hıc bır arabamda. eğilsin pompacı arkadalar. her halukarda eğiliyorlar. cok zor bır durum degıl.

İşte kalbur üstü bir düşünce :D Kadir belkide adamı o şekilde eğiltmek senin hoşuna da gidiyodur şimdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı arkadaşlar görmüştü ama görmeyenler için mesaja ekliyorum. Yurtdışındaki montajlarda dolum ağzı çamurluklara takılıyor genelde ;)

post-938-141695268699_thumb.jpg

post-938-141695268703_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...