Jump to content

Mazda3 için LPG tavsiyesi

Guest architect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar.Bir süredir kullandığım mazda 3 aracıma sağlıklı bir LPG kiti montajı yaptırmak istiyorum. Dönüşüm yaptırmış arkadaşların fikirlerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var

1 Lpg dönüşümü tavsiye edermisiniz?

2 Ne kadar ekonomi sağlıyor

3 Dönüşüm yaptırmış arkadaşlar neler tavsiye ediyorlar

4 Tavsiye edilen markalar ve dönüşüm yerleri nereler?

teşekkürler

C1- Kesinlikle tavsiye ederim, araç kilometre yaptığı sürece zarar görür. O yüzden boş laflara aldırma.

C2- Benim mazda 3 te %40 yakıt ekonomisi sağlıyor.

C3- Tecrübeli bi yere gitsen iyi olur, Alt düzen ve motor boşlukları montaj için gayet uygun,  sorun yaşamazsın.

C4- BRC sq24 My07 taktırdım. Benzinde kullanımı kıyasladığım zaman, beni tatmin edecek kadar iyi. 2A mühendislik bünyesindeki servislere taktırmanı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

İzmir'e dönünce bizimkilerin kartlarından birisini beraberimde götürebilirsem bende lpg taktırcam :D distribütörünün izmir de olması ve kaliteli markalardan birisi olması dolayısıyla zavoli yi tercih edeceğim gibi duruyor şu an için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaslar gercekten mazda 3 e tüp taktırıp 50000 i devirdikten sonra sorrun yasamayan arkadas var mı? Cunku okudugum kadarıyla subapların magnezyum omasından dolayı belli bir kilometreden sonra ciddi problemler olusabiliyormus.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...