Jump to content

Istanbul da LPG ustası tavsiyesi

Guest architect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Haftasonu servise gittiğimde bir başka Mazda6 ile karşılaştım. Araç 110.000 de idi ve LPG liydi. 2. sahibi olduğu için ne kadardır LPG li olduğunu bilmiyordu kullanan kişi . Yeni almış ama bildiği birşey var ki araç yağ yakmaya başlamış artık. 110.000 de normalde bir Mazda6 yağ yakmaya başlamıyacağına göre sebep büyük ihtimalle lpg diye düşündük doğal olarak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

mazda6 110.000 de yağ yakmaya başlamış :o ahh ben diyorum ama dinleyen yokki  :kafa: yahu şu likit petrol gazı denen şey arabanın ciğerini söküyor.yapmayın kıymayın güzelim motorlarınıza :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Lantisim düz vites ve LPG dönüşümü yaptıralı 1000 km oldu.

1 depo benzin (165-170m) ile 500-600km kullanıma göre yol yaparken,

1 depo LPG (70-80m) ile 360-440km kullanıma göre yol yapabiliyorum ve her depo dolduruşumda daha fazla km yaptığımı gözlemliyorum.

1.200 ytl'ye Atiker marka ile dönüşüm yaptırdım. 50 ytl simit depo farkı, 100ytl benzin pompasını gaz kullanımında durduran elektronik bir parça takarak sistemi tamamladım performans kaybı hissetmedim ve çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

standart cümleler olucak biraz ama 63 liraya 340 km,bir keresinde ise ankaradan aldığım gazla (orda daha ucuz buralarda 1.80ken 1.55-60 falandı ) 54 liraya 400.4km gittim.

o gelişimde 120den ve 3500 devirden hiç düşmedim ama nasıl oldu veya bi daha oldu mu derseniz bi daha hiç olmadı :)

320-340 larda falan bitti genelde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...