Jump to content

LPG Fiyatı, Genel Konular

bülenterguvan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 172
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• M.E.G

14

• emredeler

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

9 kuruş az mı ? :D 1.54 ten alıyordum uzun zamandır :D

sana göre zam olabilir abi ama 3.00 tl küsüratıda var bak yazmıyorum benzin alan biri olarak bu zam bu fiyat komik duruyor yanında  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Ve LPG ye zam geldi sonunda.

1.69 TL'den satılan LPG (Otogaz) bugünden geçerli olmak üzere 1.74 TL'ye yükseltildi. Benzine alternatif olarak son günlerde revaçta olan LPG'nin 5 kuruş zamlanmasına tüketiciler tepki gösterdi.

Dün de almaya üşendim. tüh :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sız lpg taktırmaya devam edın ılerkı yıllarda benzın fıyatını gecersınız malum arz talep meselesı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Fırat ford focusu sattı, 2003 nissan x-trail aldı. Dün BRC kit taktırdık, 1700TL civarı bir fiyata mal oldu. 47lt simit depo, dün fulledik 100km'den sonra 4.son ışıkta yanıp sönmeye başladı. Servisi aramış, simit depolarda gösterge çabuk düşüyor, gaz bitene kadar devam et bakalım demişler sorun devam ederse gel tekrar bakalım demişler. Son ışıkta 100km falan daha gidiyormuş diyorlar. LPG ayarını "plug-in play" tarzı bir isimle sistem kendisi yapıyormuş, kit montajından sonra notebook bağladılar, 10dk kadar araç rolantide çalıştı, ekranda grafikler çıkıyor, ECUyu mapliyordu. arada sırada dipgaz yaptılar, araca özel kodlama oluyormuş yani, bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

göstergeler çok doğru çalışmıyor. Bir süre sonra sen az çok ne kadar gideceğini biliyorsun zaten..1-2 kere fulleyip bitirince sarfiyat ortaya çıkar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...