Jump to content

626 136 OV LPG de ne kadar yakar?

macaca70
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese selamlar.ben aranıza yeni katıldım.2000 model 626 2.0i 136 sedan ov mazda aracım var.alalı 1 hafta oldu.bu araç normal kullanım ve ayarlarda şehir içi lpg deyken kaç kr yakmalı.araç bakımlı ve 95000 de.lpg romano sıralı sistem takalı 1 sene olmuş.ben daha sağlıklı bir ölçüm yapamadım.ilginize şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzini fulleyerek 100 km. benzinle kullanımda ne kadar yaktığını gördükten sonra lpg ile yüzde 45 gibi bir tasarruf var mı yok mu onu tespit edebilirsiniz. Aracınızın buji-buji kabloları,hava filtresi yeni ise yakıttan tasarrufunuz olur. Lpg sisteminin de 10bin km.de bir ücretli bakımı vardır. Filtreleri değiştikten sonra kalibrasyon da yapılır. O zaman yakıt daha da düşecektir. Özelden markanızın yetkili servis numara ve adresini mesajla yollayacağım. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese selamlar.ben aranıza yeni katıldım.2000 model 626 2.0i 136 sedan ov mazda aracım var.alalı 1 hafta oldu.bu araç normal kullanım ve ayarlarda şehir içi lpg deyken kaç kr yakmalı.araç bakımlı ve 95000 de.lpg romano sıralı sistem takalı 1 sene olmuş.ben daha sağlıklı bir ölçüm yapamadım.ilginize şimdiden teşekkürler.

bende 626 arifesinde bir üye olarak ölçüm sonuçlarınızı bekliyorum.Aracınız hayırlı olsun memnun kaldınızmı?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
Guest AloneJaguara

MESAJINIZ EKİMDE YAZILMIŞ AMA KONUYU ARAŞTIRAN DİĞER ÜYELER İÇİN

LPG Litre Fiyatı ortalama 1.50 1.40 YTL arası bugünün tarihi ile

Tahmini olarak

LPG ve Otomatik vites KM de 190-220 krş bakım ve sürüm şartlarına göre değişir...

6-7 araç sahibi ve internet ilanından çıkan sonuç..

Kesin sonuç sizin ölçümünüzde ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...