Jump to content

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

Guest MazdaClub TR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 11 ay sonra ...

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm silah arkadaşlarının bize hediyesi Cumhuriyetimizin 90. Yılı kutlu olsun arkadaşlar !

Bu arada Facebook sayfamızın cover photosunu değiştirdim ve bugüne özel bir post attım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler,

Altta ilettiğim link; İspanyol futbol devi Barcelona'nın resmi Facebook sayfası.

Büyük takım böyle olunuyor, illa para ve başarı ile değil.

TÜRKÇE olarak Cumhuriyet Bayramımızı kutlamışlar... Tamam, THY gibi Türk sponsorları var ama tebrik ediyorum, gerçekten onurlu bir davranış.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152097357844305

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye Cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun arkadaşlar.

Herşeye, herkese rağmen inadına Cumhuriyet, inadına Atatürk ilkeleri.

Bu iletiyi, bayramını kutladığım ülkenin "TEK"dili ve abecesiyle yazdım. Anlayamayan yada anlamayanlara; Umrumda değilsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her geçen gün daha çok özlemle andığımız, Atamızın ve arkadaşlarının bize emanet ettiği Cumhuriyete en iyi şekilde sahip çıkmak dileğiyle, hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun... :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye Cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun arkadaşlar.

Herşeye, herkese rağmen inadına Cumhuriyet, inadına Atatürk ilkeleri.

Bu iletiyi, bayramını kutladığım ülkenin "TEK"dili ve abecesiyle yazdım. Anlayamayan yada anlamayanlara; Umrumda değilsiniz.

Seni alnindan operim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumhuriyet ülkemizin geleneği , bu saatten sonra aksine dikiş tutmaz :) İsteyen istediği sistemi evinde, cemiyet arasında uygulayıp keyfini sürebilir :) Demokratikleşme şart artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Kalleşlere, kahpelere, soysuzlara, kanı ve ırkı bozuklara rağmen. Bu bayrak her daim dalgalanacak. Bu Cumhuriyet Bayramı her daim kutlanacak. Daha nice Cumhuriyet Bayramlarına inşallah. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

089d3c425c561a57b4c2219159464237.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...