Jump to content

Familia için jant

FAMILIA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

o arabaların orjinal çelik jant boyutu 15-55-195 tir, saç jantta 14" kullanılır fabrıkasyon... 16-50-205 takılabilir yada 45 yanak ama yanak ne kadar azalırsa arabanda sertlık artar çukurlarda yarma ıhtımalınde artar.. 16 takan arkadaşlar var 50 yanak çok sıkıntı yaşanmıyor ama 4-5 kişi biniyorsanız arabaya illaki sıkıntı olabilir

arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum:)ama şunuda eklemek isterim 323 lerde süspansiyon genelde sert birde yanak düsürüldügünde konfor yönünden sıkıntı olabilir diye eklemek isterim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim Lantiste 195/50/16 ölçüsünde jant lastik mevcut eski 185/65/14 ölçüsüne göre sertlik var fakat sürtme yapmadı  :hi:

performans ve yakıtta değişim fazla olmadı  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

195/4516 kullanıyorum lastikler hiç çamurluklara sürtmedi o kadar kalabalık bindik ettik lastik hiç sürtmedi ama aracın altının yere sürtmesini saymazsak  tabi :D

Not : araçta stock amortisörler var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizde kışlık lastik bulduk nihayet :D  275/45 R 20 alıyoruz KUMHO 1400ytl. nasıl ? ;D 18 jant alıp uygun kışlık lastik alabilirdik ama 18 jant arabaya sığmaz diye vazgeçtik  :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün 17" jant buldum bi takım.şekli şemali çok güzel 205*45*17

bu durumda hız hesabında %3ü geçiyor ve bu da tavsiye edilen bişi değilmiş.

40 yanak takarız dedi.

17 önlerde hiç sorun yok fakat arkalar çamurluğa sürter gibime geldi ve çamurluğun lastik hizasıdaki sacı içine kıvırdıklarınca sorun kalmayacağını söyledi eleman.

familia veya lantiste 17" kullanan varmı,40 yanaktan memnunmu yoksa 16" mi tavsiye eder bu kişiler merak ettim :D

teşekkür ederim

205*45*17 = cok cok guzel!!

Bak ben 323:

cimg0005jw2.jpg

p5jb1.jpg

cimg1731ph0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senin arabaya benimki kadar tonton ailesi binmediği içindir :D

bariz bir sürtme yapmadı bendeki de, tam yüklüyken belli belirsiz sürttü.

olurmu abi şimdi 7 kişi geldik tık yokk. zayıf insanda yoktu. sanırım amörtisörler sonuna kadar oturdu :) hiç yaylanmıodu araba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun zamandan beridir kurslardan sebep giremiyordum nete.

teşekkür ederim tüm cvplar için.şimdilik dediğim gibi jantları askıya aldım sadece lastik alıcam ilerde düşünürüm gibi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...