Jump to content

Düzensiz Rolanti

Guest altay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

forumdaki yöneticilerin  kaba uslubu yüzünden, sorunlar ve çözümler içerikli mesajlarımı ve üyeliğimi siliyorum..bu mesajmında ibretlik kalması dileğimle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kalsın ya silmeyelim şu mesajı.. aynen ibret olsun.. kurallar geregi ilk mesajında kendisini tanıtırken ismini de yazması gerekirken yazmamıs arkadas, ilk mesajınızı düzeltin denmiş ona alınmıs sanırım.. her yeni üyeye gönderilen şu mesaj o kadar da anlasılması zor bir mesaj mıdır acaba??

Merhabalar,

Öncelikle hoşgeldiniz.

Belirtmek isterim ki foruma henüz tanıtım mesajı atmadığınız için bazı kısımları göremiyorsunuz ve mesaj atamıyorsunuz. Eğer bir tanıtım mesaj atarsanız bu özellikler açılacaktır.

Lütfen  "Ziyaretçilerimiz ve Yeni Üyelerimiz" / "Yeni Konu Başlat" kısmına tanıtım mesajı yazınız ve bu mesajda isim ve mesleğinizi belirtmeyi unutmayın.

Eğer arzu ederseniz bununla ilgili videoyu da aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

www.mazdaclubtr.com/img/common/MazdaClubTR_tanisma_mesaji_nasil_olusturulur.wmv

Tanıtım mesajları bir süre sonra kilitlendiği için bu konularda teknik soru veya konulara lütfen girmeyin. Aracınızla ilgili teknik sorularınız için gerekli bölümler mevcuttur.

Sitede neyi nasıl yapacağınıza ilişkin sorularınız için ;

https://www.mazdaclubtr.com/sss/

Site Kuralları için ;

https://www.mazdaclubtr.com/guidelines/

linklerine bakmanızı tavsiye ederiz.

İyi Forumlar

Site Admin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kendini tanıtmak bu kadar mı zor acaba  merak ediyorum  :hi:

tanışma bölümü moderatörü olarak uyarmama rağmen bu şekilde bir mesaj aldım

benim adımla yazdığım mesajların ne alakası var,,ali veli mehmet ne fark eder..ben başıma gelen sorunları ve çözümlerini yazıyorum,millet faydalansın diye.kalkmış bana,selamsız  sabahsız  mesaj atıp mesajlarımı silme ile tehdit ediyorsun,ve de admin bile değilsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbette isminin Ali veya Mehmet olması birşeyi değiştirmez.

Biz bu kurallar ile ;

Okuma yazmayı bilen,

Okuduğunu idrak edebilen,

En azından ismini (seceresini değil sadece ismini) yazabilecek kadar medeni cesareti olan ve herhangi bir başka şeyle değil de  kendisine ismiyle hitap edilmesini isteyen üyeleri diğerlerinden ayırmaya gayret ediyoruz.

Arkadaş bu kriterlere uyamadıysa yapabileceğimiz birşey yok maalesef..

Ayrıca bir mesajda  bize aktardığını düşündüğü bilgiden çok daha fazlası da var bu sitede.

Bir de silinen mesajlar kaybolmuyor .. Bilginiz olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle herkese selam,

Forum kurallarını gayet iyi idrak ettim,bu kadar haksız eleştiri yapılırmı.önce tanıtım mesajı atın dediniz attım.meslek yazın demişsiniz yazdım,yaşınız dediniz yazdım,şehir yazın dediniz yazdım.koyduğunuz forum kurallarını tekrar okursanız öneri olarak tekrar yazıyorum bizim önerimiz olarak,lakap yerine isim koyunuz demişsiniz.bende soyadım olarak altay demişim.bu bana altay olarak hitap ediniz demek,yani ismim oluyor..bu kural değil öneri.öneri demek yapıp yapmak karşı tarafa bırakılmıştır demektir !!.yok genede öneri değil derseniz isim olarak bunu şeçmişim zaten.

Admin burak’a cevaben ;

Medeni cesaretim gayet yerinde,belli bir yerde olan biriyim.başıboş nette geyik,chat vs yapan biride  değilim. nerde nasıl davranmasını iyi bilirim.bu forumda,Bir mesajda aktardığından çok daha fazlası var demişsin.yani sen yazsan ne olur yazmasan ne olur edasıyla,yönetici zihniyeti böylemi olur...ben bir mesaj atmadım ilk etapta uzun uzun 3 sorun ve çözüm yazmıştım,bunlar kalorifer sorunu,rölanti sorunu ve soğutma suyu ile ilgiliydi.toplamda yaklaşık 15 sorunu ve çözümü ile birlikte  ingilizce servis manuel ve kullanıcı kitapçığını pdf olarak hazırlayacaktım.yurtdışı parça temini,ebaydan parça isteme vs..gibi yaşadığım her türlü deneyimimi forumda yazacaktım..ve benim beklentim ney hiçbir şey.

Selman beye cevaben;

Size çok teşekkür ediyorum,düşüncelerinizin diğer arkadaşlara örnek olması dileklerimle.

Superas adlı yöneticiye cevaben;

Lütfen uyarı mesajlarının seviyesini  kontrol ediniz.

Halil ibrahim adlı yöneticiye cevaben;

Yukarıda yazdığım bilgiler üzerine zaten kendimi tanıtmış oluyordum.

Benim size attığım mesajı yayınlıyorsunuzda,neden sizin bana attığınız mesajı yollamıyorsunuz.madem okuyucuya mesajı teşhir edip görüş bekliyorsunuz,o zaman bana yolladığınızı da yayınlamanız gerekir ki adaletli olsun,ki ,bazı arkadaşlarda konuyu idrakte zorlanıp,kestirmeden bana aciz,kendini bilmez vs demesin.

Uyumsuzelement adlı yöneticiye cevaben;

Bu zihniyetteki arkadaşlara ihtiyacımız yok demişsin,benimde size ihtiyacım yok zaten.bu kadar yerden yere vurduğunuz zihniyet,hiçbir beklenti vs olmadan,foruma bir katkıda benden olsun diyen,oturup saatlerini harcayan ve harcıyacak olan biri idi.

Son olarak;

Yaptığımın belki arı kovanına çomak sokmak olduğunun farkındayım.ama madem kişilerde medeni cesaret vs olması lazım demişsiniz.buyurun size hakaretsiz gayet saygılı bir eleştiri..bu mesajında diğer mesaj gibi silinmeden kalması dileklerimle ve de lütfen forum kurallarını koyup uygulayan kişiler olarak eğer cevap verecekseniz,kurallarınıza uygun olarak hakaretsiz ve kırıcı vs. olmaması dileklerimle,herkese iyi forumlar diler,saygılarımı sunarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saygının ilk ibaresi hitap ettiğin kişinin ismini büyük harf ile yazmaktır.

Ben de senin yazına cevaben şunları söylemek istiyorum.

Birincisi yardım olması amaçlı diyerek yazdığın mesajı edit ederek yukarıdaki satırları yazdıktan sonra benim o cevabı vermem çok da garip değil zira bu sitede bundan çok daha fazla katkısı olan onlarca insan var. Biz her zaman siteye yapılan katkının farkındayız. Uzun süre kalabilirsen zaten bunu göreceksin.

İkincisi senin tanıtma mesajına ilk olarak cevabı ben vermişim ve şu konuşmalar olmuş ;

Hoşgeldin. İsim Altay herhalde değil mi ?

hoşbulduk ,herkese teşekkür ederim. adım değil soyadım altay

O zaman ismini alabilirsek Bülent'in de dediği gibi yazdığın mesajları silmek zorunda kalmayız..

Sen buna rağmen isim vermemekte (kuralları okuduğunu ve anladığını belirtmene rağmen) ısrar edince kimseyi ayırt etmeden uygulamaya çalıştığımız prosedürü sana da uygulamışız. Yani tanıtım mesajını silip sana özelden bir uyarı mesajı göndermişiz.

O zaman ismin Altay deseydin veya ismini verseydin bu iş olay olmaktan çıkacaktı.

Halil'in bu bölümde yetkisi olmadığı için mesajını silememiş olması sebebi ile sen yukarıdaki mesajı edit edebilmişsin ama onu da bize ders vermek amacı ile kullanmaya çalışıp senin tabirinle kovana çomak sokmuşsun ve doğal olarak birçok tepki almışsın. Yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra tebrik mesajı beklemiyordun sanırım.

Velhasılı sonuç olarak tekrar üye olup hem cevap hakkını kullanmışsın hem de çok zor olmayan basit kurallarımıza uygun bir tanışma mesajı atmışsın.

Umarım bundan sonra benzer problemler ile karşılaşmayız. Arkadaşlarımızı tanıdıkça önyargılarının değişeceğini tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapılan uyarıyı özel mesajla yollar mısın?

Eski üyeliğini sildiği için o mesajlara ulaşması imkansız Halil İbrahim beni bilgilendirmek için attığı mesajları göndermişti. Ben hiçbir gariplik görmedim bu mesajlarda.Ben sana gönderiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski üyeliğini sildiği için o mesajlara ulaşması imkansız Halil İbrahim beni bilgilendirmek için attığı mesajları göndermişti. Ben hiçbir gariplik görmedim bu mesajlarda.Ben sana gönderiyorum..

Teşekkür ederim, evet bende arkadaşa atılan uyarı mesajlarında bir gariplik göremedim, fazlasıyla kibar bir dille yazılmış, daha nasıl olacak ki.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim gönderdiğim özel mesaj bu

herhangi bir tehdit, kabalık vs. vs.  varsa yetkilerim alınsın

ilk mesajınıza tanıtım bilgisi olarak adınızı yazarmısınız yoksa mesajlarınızı silmek zorunda kalacağız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halil sen gayet kibar bir dille dile getirmissin durumu. Iyi niyetli dusunerek arkadasin yazdiklarini unuttugunu varsayiyorum.

Neyse konu fazlasiyla uzadi . Ben disaridayim birileri bu konuyu kilitleyebilirse sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...