Jump to content

Seat Leon

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sitedeki arkadaşlarında araçlarını satıp bi o kadar da para ekleyip 2.0 alacağını sanmıyorum.. :geyik:

uygar çıksın bide  ozaman görüşelim :D :D evi satar yine alırız :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

12

• Mücahit

4

• NeBiAnd

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ya bişey sorucam, şimdi Selman Abi bi aralar Mazda fabrikalarının fotoğraflarını göndermişti siteye. İsim benzerliği mi bilmiyorum ama orda bi Valencia vardı. Bize Valencia'da ve dolayısıyla Avrupa'da üretilen araçlar getirilse, böylece uzak doğu için uygulanan gümrük handikapı olmasa...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

..güzel olur 8:)_temin bi eleman yakaladım fıttırdım zaten mz3 ünün arka tamponunu mps tamponuyla degistirmiş :'( _keske şu iş bi an önce olsada, Avrupa dan gelse bi dolu arac, sadece mps gelsede olur :D bizde görsek o günleri 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E peki eğer Valencia üretimi araçlarla bu stopaj mı artık fon mu, gümrükte ne varsa o atlatılabiliyosa Mermerler bu kadar salak mı ya bundan faydalanmicak... Yani ilgisizlik desem değil, bu araba stopajsız fiyatlara gelse ne Astra bırakır memlekette, ne Golf, bu kadar da salak olamazlar, ceplerini doldurmanın en kolay yolu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E peki eğer Valencia üretimi araçlarla bu stopaj mı artık fon mu, gümrükte ne varsa o atlatılabiliyosa Mermerler bu kadar salak mı ya bundan faydalanmicak... Yani ilgisizlik desem değil, bu araba stopajsız fiyatlara gelse ne Astra bırakır memlekette, ne Golf, bu kadar da salak olamazlar, ceplerini doldurmanın en kolay yolu...

abi hep diyorum işte adamlar bu işten para yemiyordu bence, yani ekmek paralarını bu işten çıkarmıyorlardı.._yoksa bu kadar ilgisiz kalınmaz ekmek yedigin işe karsı.._paravan bi iş gibi düsünün yani benim bu işe yorumum böyle 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...