Jump to content

Seat Leon

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yol tutuşu rezalettir. allaha emanet gider hele yağmurlu havada offf. yol tutuşunu beğenmediğim arabalar arasında. bi kaç defa kullandım, emin olunki biz mazda cılara göre değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

12

• Mücahit

4

• NeBiAnd

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

yol tutuşu rezalettir. allaha emanet gider hele yağmurlu havada offf. yol tutuşunu beğenmediğim arabalar arasında. bi kaç defa kullandım, emin olunki biz mazda cılara göre değil.

Eh işte gençler ve hatunlar genelde tav oluyor dizayn vs.Emniyet ve teknik özellikleri pek düşünülmüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emin misiniz?yol tutuş konusunda çok başarılı olduğu yönünde youtube da videolarını izlemiştim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Extradan discovery channel da izlemiştim 5. vites programında Tiff Nidel diye abi amca sunuyordu, yol tutuş konusununda kesinlikle başarılı değil demişti:)..

ee bide kendimde baktım. allaha emanet gidiyo araba.. 

daha sonra mazda ma binince direksiyona söyle bi sarılasım gelmişti.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen gün nihayet kuzenin o bahsettiğim Leon'una bindim. Hemen 10 dakika sonundaki izlenimlerimi aktarayım.

Bi kere iç dizaynı çok kötü olmuş bence. Teybin filan olduğu orta konsol dümdüz ve bu da basitlik hissi veriyo. Ayrıca yine orta konsolun alt kenarının asimetrik olması, bu benim gibi simetri hastası bi insan evladını arabadan soğutmaya yeter.

Dış tasarımı güzel diyoruz ama o dış tasarımın içeriye yansıması çok basık ve kasvetli bi kabin ve iğrenç bi görüş açısı. İnsanın içi sıkılıyo arabanın içinde.

Bizim guzulardan iyi olduğu iki nokta var, birincisi 150 HP 2.0 FSI motor (ki aslında o da Mermerler'in dallamalığı) ve ses izolasyonu. Bence kesinlikle para verilmez o arabaya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Geçen gün nihayet kuzenin o bahsettiğim Leon'una bindim. Hemen 10 dakika sonundaki izlenimlerimi aktarayım.

Bi kere iç dizaynı çok kötü olmuş bence. Teybin filan olduğu orta konsol dümdüz ve bu da basitlik hissi veriyo. Ayrıca yine orta konsolun alt kenarının asimetrik olması, bu benim gibi simetri hastası bi insan evladını arabadan soğutmaya yeter.

Dış tasarımı güzel diyoruz ama o dış tasarımın içeriye yansıması çok basık ve kasvetli bi kabin ve iğrenç bi görüş açısı. İnsanın içi sıkılıyo arabanın içinde.

Bizim guzulardan iyi olduğu iki nokta var, birincisi 150 HP 2.0 FSI motor (ki aslında o da Mermerler'in dallamalığı) ve ses izolasyonu. Bence kesinlikle para verilmez o arabaya...

guzularda 2.0 olsa zaten rakip tanımayız hiç bir şekilde  yanlış hatırlamıyorsan arka kapı kolları gizli alfalardaki gibi ben bi tek orasını begeniyorum gerisi hikaye ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o günleri göreceğiz inşallah yakında..

ben mesela 2.0 alma olasılığım halen var.. Sitedeki arkadaşlarında araçlarını satıp bi o kadar da para ekleyip 2.0 alacağını sanmıyorum.. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yoo hiç öyle veya ona benzer birşey demedim ki..  :tey: Leon çok güzel araba ama içinden kaybediyor.. Benim için aracın içi ön planda gelir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

o günleri göreceğiz inşallah yakında..

ben mesela 2.0 alma olasılığım halen var.. Sitedeki arkadaşlarında araçlarını satıp bi o kadar da para ekleyip 2.0 alacağını sanmıyorum.. :geyik:

sen sanma önce 1.6 al sonra itiraz et :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...