Jump to content

Belediye Çukuruna Çakıldım!!

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

terleme :  motor veya şanzıman üzerindeki  içerisinde yağ olup birbirine bağlanan ve aralarında conta olan parçaların bir miktar yağ sızdırmasıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• M.E.G

3

• halil_i

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest Osmanlı1299

terleme :  motor veya şanzıman üzerindeki  içerisinde yağ olup birbirine bağlanan ve aralarında conta olan parçaların bir miktar yağ sızdırmasıdır.

anladım teşekkür ederim.

Bir sorum daha olacak sizlere arkadaşlar.

araçta şuan karter denen yerde bi damla yağ var. yere yağ damlamamış ama kaçak olduğu belli. şimdi ben bu durumda yarın maraşa gidecem kısmet olursa bi sorun olur mu bu vaziyette. pazartesi günü sanayiye gidecem hayırlısıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım teşekkür ederim.

Bir sorum daha olacak sizlere arkadaşlar.

araçta şuan karter denen yerde bi damla yağ var. yere yağ damlamamış ama kaçak olduğu belli. şimdi ben bu durumda yarın maraşa gidecem kısmet olursa bi sorun olur mu bu vaziyette. pazartesi günü sanayiye gidecem hayırlısıyla.

her ihtimale karşı  yanına ne olur ne olmaz diye motor yağı al birde gözün uzun yolda iken yağ lambasında olsun yola çıkmadan önce yağ seviyesinide bi kontrol et ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

ctesi günü başlıktan da anlayacağınız üzere belediye çukuru ile ufak bi münasebetimiz oldu.  :nea: yaklaşık 60-70 km lerde seyir ederken yoldaki bir çukura girdim ve arabanın zıpladığını farkettim tam kurtuldum derken araba ikinci çukura güüüm diye bir sesle oturdu. tamam tamponu yolda bıraktık dedim. inip baktımki tampon sağlam ancak araç giderken ön-sol teker garç gurç sesler çıkarmaya başladı. atolyeye gidince tekeri söktüm ve balatanın bastığı diskin yamulmuş olduğu gördüm. sanırım diskin değişmesi gerek. hazır el değmişken rotları da değiştireyim diyorum (nasılsa şirket ödüyo :D :D )

sormak istediğim diski değiştirmek için servise gitmeme gerek var mı. pendik oto sanayinde her hangi bi yere yaptırsam güvenilir olur mu? ikincisi maliyeti ne düzeydi olur fikri olan var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şirket ödeyecekse geçir yetkiliden :D

yaw aslında ikiler e götürmek istiorum da tuzla dan bostancıya kadar gacur gucur sesle nasıl gidicem onu düşünüyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saol kanka , gecen hafta elektrikçinin 100 lirasını kesmiştim ondan oldu kesin :D :D

80 lira mı ne demişti adem usta benimki için (1.5 familia) ordan bi çıkarım yap :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

80 lira mı ne demişti adem usta benimki için (1.5 familia) ordan bi çıkarım yap :D

80 lira mı ? o kadar ucuz mu :D :D 2 tane de yedek attırayıp bagaja bari :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun Ersin

göze gelmeye başlamışsın  :D

geçen bahçelievlerde cocuğun biri abi bunun markası ne die sormuştu kesin onun gözüne geldim die düşünüorum zaten :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen bahçelievlerde cocuğun biri abi bunun markası ne die sormuştu kesin onun gözüne geldim die düşünüorum zaten :D :D

zaten ne zaman çocukların arasından geçsem üfff arabaya bak....  ne spor bi araba markası neymiş gibi tepkiler alıyordum  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

zaten ne zaman çocukların arasından geçsem üfff arabaya bak....  ne spor bi araba markası neymiş gibi tepkiler alıyordum  :D

Çocuk işte... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...