Jump to content

RX8 Greedy turbo kit

pwas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Takılan turbo zaten rx-8 için kit halinde satılanlardan diye biliyorum. Öncekinde hata yapmışlar sanırım, hatayı buldukları için tekrar takmak fikri ağır basmış olabilir çünkü turbolu halindeyken stock haline göre çok farklı gidiyor araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

6

• pwas

4

• mahmut8728

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Takılan turbo zaten rx-8 için kit halinde satılanlardan diye biliyorum. Öncekinde hata yapmışlar sanırım, hatayı buldukları için tekrar takmak fikri ağır basmış olabilir çünkü turbolu halindeyken stock haline göre çok farklı gidiyor araba.

Anladım, inşallah bu çok daha uzun süre dayanır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kayseride MMPOWERgarage var bu işleri profesyonel olarak yapıyorlar. Orada Mustafa ve Nazif abiler var onlardan bilgi alabilirsiniz.

Biliyorum bir arastırma yaptım ancak onlarında bir rx8 motoru heba ettiklerini duydum, ben sıfır aracı alıp onlara emanet etmeyi pek dusunmuyorum... Yine de tesekkur ederim ilgin icin, daha profesyonel kisilere bakıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biliyorum bir arastırma yaptım ancak onlarında bir rx8 motoru heba ettiklerini duydum, ben sıfır aracı alıp onlara emanet etmeyi pek dusunmuyorum... Yine de tesekkur ederim ilgin icin, daha profesyonel kisilere bakıyorum...

mmpower bu piyasadaki en iyilerden biridir ama ankarada daha büyük ve köklü modifiye firmaları var hatta piyasadaki en iyilerden biri paşaoğlu tuning istanbulda sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mmpowerin ankara ve istanbulda zaten ortak çalıştıkları tuning şirketleri var diye biliyorum.

doğrudur ben mmpower ın bu işlemleri profesyönel olarak yaptıgını biliyorum kayserili arkadaslarım ve araçlara yapılan işlemleri deyatlarıyla ve dikkatli bi ar-ge çalışması ile yaptıklarını biliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankara ve istanbul'da daha profesyonel calısanların oldugunu dusunuyorum ve arastırıyorum, mmpower ustalarını yermek adına değildi o msjım kimse yanlıs anlamasın oyle bir sey haddime de deil, solemek istedigim saten sıfır alarak belli bir miktar zararı goze alıyorum birde motor getirtmekle ugrasmak istemiyorum, kim bilir uygun bir yer bulamazsam belkide vazgecerim bu turbo isinden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankara ve istanbul'da daha profesyonel calısanların oldugunu dusunuyorum ve arastırıyorum, mmpower ustalarını yermek adına değildi o msjım kimse yanlıs anlamasın oyle bir sey haddime de deil, solemek istedigim saten sıfır alarak belli bir miktar zararı goze alıyorum birde motor getirtmekle ugrasmak istemiyorum, kim bilir uygun bir yer bulamazsam belkide vazgecerim bu turbo isinden...

tabiki 2nci el alıcagınız bi wankel nasıl kullanıldıgını bilmeden alıcaksınız ama böyle bi zararı göze alıyorsanız 2nci el az km de bir rx-8 almanız daha iyi olur, sıfır alırsanızda hiç aracınızı riske atmayın bi süre kullanın ne zaman tat vermemeye başladı o zaman turbo uygulamasına yüklenin derim, ben de mesela aracımı ilk aldıgımda çok sewerek aldım performansından da memnunundum şimdi sıkıldım daha fazla güç için satılıga çıkardım ama bn 323hb sahibiyim hepsi bu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabiki 2nci el alıcagınız bi wankel nasıl kullanıldıgını bilmeden alıcaksınız ama böyle bi zararı göze alıyorsanız 2nci el az km de bir rx-8 almanız daha iyi olur, sıfır alırsanızda hiç aracınızı riske atmayın bi süre kullanın ne zaman tat vermemeye başladı o zaman turbo uygulamasına yüklenin derim, ben de mesela aracımı ilk aldıgımda çok sewerek aldım performansından da memnunundum şimdi sıkıldım daha fazla güç için satılıga çıkardım ama bn 323hb sahibiyim hepsi bu

Doğru soyluyosun kardesim, sıfır arac alıp birden turboya yuklenmek anlamsız gibi geliyo, bi sure beklemek cok daha mantıklı olsa gerek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en azından motoru alıştırmak denilen kavramı yerine getirin arabayı ıslatmak denilen kavramı uygulayıp 2-3 hatta 5bin km tadını çıkarın bakkala bile aracınızla gidin sıkıldıktan sonra turbo daha tatlı gelir hızlanması fark ediceği için arabaya daha çok bağlanırsınız, bu da işin gönül-yürek kısmı tutku bağlılık kısmı, önce çavuşu tokatlayın sonrası size kalmış soketli chip tuning borla egsoz gibi şeyler bakın gene yetmezse tedavi için bi turbo şart :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...