Jump to content

RX8 Greedy turbo kit

pwas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest aligoztepe

ben 1.5 aydır RX8 Kullanıyorum ve tam 8 günde 1 depo dolduruyorum. depom standart 160 tl ye doluyor ve menzilide 310 -350 arası değişiyor. biraz fazla yakıyor ama RX8 bu sonuçta başka araba beni bu kadar tatmin edemezdi buna eminim:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

6

• pwas

4

• mahmut8728

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kimseyi inandıramazsın 1300 motor arabam var 500 bin yakıyor diye :D :D :D

abi ama ilginçtir millet yarım yamalak bile olsa biliyor rx8 in motoru hakkında bişeyler.. 1.3 motordan nasıl 200den fazla beygir gücü elde ediyor diye soruyor bazen laf arasında arkadaşlar ki bazıları araba muhabbetinden çok uzak insanlar.. sırf muhabbete ayak uydursunlar diye söylüyorlar ama biliniyor yani aslında, bişeyler duymuşlar ve akıllarında yer etmiş nasıl olmuşsa.. bizim kızlardan bile o arabanın motoru farklı dimi diye soranlar oldu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

oturduğum sitede greedy turbolu bir adet siyah araç vardı km de 1 000 fln yakıyo dedi yani 250 280 zor gidiyomuş aracı bi kaç ay önce motoru bitti üzerinde egzoz filitre  kiti  fln da vardı bilginize

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet tork olayi RX8de dusuk ama ilede hizli gitsin arbam diolarsa sahibleri baska baksa secenekler var. Nedense bizde hep ilk once turbo takiliyor.Piston motorlarda ideal bir sonuc ama RX8 icin sakincali

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maksimum ne olabilirki debriyaja girsen çok bişi olmaz egzoz desen yine yok yapabileceğin en uçuk sey 3 rotor 20 b alıp twin turbo al sana 600+whp minimum ama aracı kesip biçtirmek lazım onun içinde pert bi tane almak lazım yani veya güneş görmeyen bi yer lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Arkadaslar bu kadar debeleneceginize siteye uye kayserili arkadasım rx8 kullanıo ve turbo eklemeli diye biliyorum yanlıs bilmiyorsam, ona danısıp direk kullanıcı bilgisine danısmak daha mantıklı deilmi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu debelenmek değil aslında abi burdaki üyelerin %99.5 u türkiye koşullarında turbolu aracın fazla dayanamıcagını açıklıyor kaldı ki siz ne drag yarışlarına katılıcaksınız ne de hız yapma konusunda sıkıntınız var, herkez arabasının iyi yanını söyler turbolu rx-8 ler var ama motoru biten araç sahipleri turbo yüzünden bitti demez,, dedikleri gibi 20-30bin km den sonra motorun bitmesi normal, en mantıklısı aracın motoruyla oynanmıcak şekilde işlem yapmak, borla egsoz hava filtresi headers riske değmez ama soketli chip tuning, yok illa yapıcam dersen rx-8 için hazır süpercharger setler var onlar en azından rx-8e uyumlu oldugunu düşünülerek satılan bi kit

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu debelenmek değil aslında abi burdaki üyelerin %99.5 u türkiye koşullarında turbolu aracın fazla dayanamıcagını açıklıyor kaldı ki siz ne drag yarışlarına katılıcaksınız ne de hız yapma konusunda sıkıntınız var, herkez arabasının iyi yanını söyler turbolu rx-8 ler var ama motoru biten araç sahipleri turbo yüzünden bitti demez,, dedikleri gibi 20-30bin km den sonra motorun bitmesi normal, en mantıklısı aracın motoruyla oynanmıcak şekilde işlem yapmak, borla egzoz hava filtresi headers riske değmez ama soketli chip tuning, yok illa yapıcam dersen rx-8 için hazır süpercharger setler var onlar en azından rx-8e uyumlu oldugunu düşünülerek satılan bi kit

Eger senin soledigin mantıkla gidersek kardesim kayserili arkadasım 20.000 km sonra motoru eline almayı goze almıs diosun yane :) duzgun bir kullanımda turbonun motoru bitirecegine ben pek inanmiyorum. e tabe esmeril gibi rx ten 500 hp ye yakın guc alcam die binersen tepesine o ayrı bi mevzu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selahattin abi (kayserideki) aracına Greddy kit uygulamıştı, motoru yedi sonra zaten. Tekrar japonyadan sıfır motor getirttiler. Motora sadece intake kit ve borla takım takmıştı, 2 türlü de bindim arabaya, turbo çok fark ediyor, yan gidiyor araba olduğu yerde. Yenilediği motora tekrar turbo uygulaması yaptı sonradan diye biliyorum. Önceki hatayı tespit etmişler şu an sorun yok motorda diyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yenilediği motora tekrar turbo uygulaması yaptı sonradan diye biliyorum. Önceki hatayı tespit etmişler şu an sorun yok motorda diyordu.

yapılan hata nedir uygar abi anlayabilceğimiz dilde birşey mi ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selahattin abi (kayserideki) aracına Greddy kit uygulamıştı, motoru yedi sonra zaten. Tekrar japonyadan sıfır motor getirttiler. Motora sadece intake kit ve borla takım takmıştı, 2 türlü de bindim arabaya, turbo çok fark ediyor, yan gidiyor araba olduğu yerde. Yenilediği motora tekrar turbo uygulaması yaptı sonradan diye biliyorum. Önceki hatayı tespit etmişler şu an sorun yok motorda diyordu.

Bende Rx'e turbo uygulamak istiyorum ancak amatorce deilde bilen kisiler elinde olsun istiyorum, bilgi paylasımı guzel olur die dusunuorum ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Rx'e turbo uygulamak istiyorum ancak amatorce deilde bilen kisiler elinde olsun istiyorum, bilgi paylasımı guzel olur die dusunuorum ...

Kayseride MMPOWERgarage var bu işleri profesyonel olarak yapıyorlar. Orada Mustafa ve Nazif abiler var onlardan bilgi alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selahattin'in arabasına uygulanan 2. turbo daha mı iyi Uygar ? Bunun da motoru yemesi bekleniyor mu ?

hatayı bulduklarına göre sanırım alıcakları verim daha fazladır ama orjinal olmadıgı için ve eğer sıfır hata yapıldıysa 5-10bin km daha fazla dayanır, gene en net cevabı araç sahibi yada aracı bilen birinden duymak gerek ??
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...