Jump to content

Şahsuvaroğlu'nda KDV bizden kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• halil_i

10

• emredeler

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Mazda 6 da  59.900 ytl'de 53.900 e düştü

Teşekkürler Bizim araba yeni olmasaydı full 6 yı düşünebilirdik ama alalı daha 1 yıl oldu  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen aklıma geldin ama sabah uçağıyla gelip akşam 8de geri döndüm. aradada 4 sunum gerçekleştirdim. emin ol yemek yemeye bile zor vakit bulduk :(

İşler yoğundu yani neyse abi tekrar gelirsen haberim olsun :) Trabzon'dayım fakat sık sık Erzurum'a geçiom :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

unutmayayımda bu cumartesi bi sayısal oynayayım geçen hafta unuttum yine :)

Ben 2 haftadır unutuyordum oynasan sana çıkardı ama bu hafta oynadım hiç şansın yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 2 haftadır unutuyordum oynasan sana çıkardı ama bu hafta oynadım hiç şansın yok :D

o kadar eminsin yani  kanka ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Şenay Hanımla görüştüm bugün, sağolsun çok ilgilendi. Ancak benim elime düşseler yağmurlu havada su vermeyeceğim esnaf zihniyeti yine karşımıza çıktı. Şöyle ki; Şenay hanıma arabamı takas teklif ettim, o da çalıştıkları galerilerle görüşüp geri bilgi verdi. İşte ölseler su vermeyeceğim esnaf o görüştüğü galerici arkadaşlardır. Arabam 1.8 olduğu için yanaşmamışlar almaya. Satılmaz falan demişler, kendi ikinci elleri (Ford için) ise piyasasını pek bilmediklerini ama tahminen 6 bin lira civarına alalım demişler. Yarın bir iki yerle daha görüşüp tekrar bilgi verecek Şenay hanım.

Sonuç olarak (Şenay hanımı kesinlikle bu işe karıştırmadan) şunu söyledim. Eğer benim arabamla aynı ayarda bir ikinci arabayı 6 bin liraya bulurlarsa haber versinler hemen gidip ben alayım.

Benimki de kendi kendine kaşınmak oluyor herhalde, en iyisi biz yine mister Ördek'le uzun bir süre beraber zaman geçireceğiz. İşin güzel tarafı arabam gözüme halen yakışıklı görünüyor ve halen arabasını seri zanneden zibidilere dersini verecek kadar gücü kuvveti yerinde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah o duruma düşürmeden perte çıkarsın arabamı (içinde biz yokken) :D

Amin . Şaka bir yana Allah değerinin çok altında sattırmasın kimseye. En iyisi arabayı yazın satıp 2-3 ay arabasız dolaşıp yılsonu para elinde iken almak.. Başka türlü zarar etmemek imkansız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Amin . Şaka bir yana Allah değerinin çok altında sattırmasın kimseye. En iyisi arabayı yazın satıp 2-3 ay arabasız dolaşıp yılsonu para elinde iken almak.. Başka türlü zarar etmemek imkansız..

yahu sitede hemen herkes artık çok iyi biliyor ki ben arabamı keyfe keder satarım ancak. arabada yapılacak yapılmayacak tüm masrafları yaptım zaten 1-2 incik boncuk iş haricinde 4*4 lük bir arabam var. yani kendime kızıyorum böyle zamanlarda çünkü kendi kendime kazık aranıyorum gibi bir durum oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bu kampanyanın tekrarlanma veya yeni bir kampanya durumu olur mu acaba?

Ankaradayım ve Mazda 3 1.6 Base AT alacağım. Eğer bu kampanya tekrarlanırsa filan 1.6 Touring AT almak istiyorum.

Bu konuda bir gelişme olma şansı var mıdır acaba ,??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tlf açtınız mı hiç Şahsuvaroğluna ?

Ankara'dayım ben. Bugün burada bir bayide baktık ve fiyat aldık. Eve döndüğümüzde Şahsuvaroğlu'na telefon açtım ama geç kaldım kapanmıştı. Yarın arayıp soracağım tekrar.

Umarım benzer bir kampanya veya indirim yapma durumları vardır.

Yalnız ben Ankara'dayım görev icabıyla 1 ay kadar. Bu durumda nasıl olur gerçi onu da bilemiyorum ama :|

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım bekledikçe bu fiyatların da düşmesi ihtimali var. Bir de işin içine banka kredisi filan da gireceği için sanıyorum biraz erken yapmak önemli olabilir.

Bu hafta indirim oldu oldu, olmadı bakacağız çaresine :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎14‎.‎12‎.‎2008 at 00:18, eversince :

Sanırım bekledikçe bu fiyatların da düşmesi ihtimali var. Bir de işin içine banka kredisi filan da gireceği için sanıyorum biraz erken yapmak önemli olabilir.

Bu hafta indirim oldu oldu, olmadı bakacağız çaresine :)

şahsuvaroğlu yeni bir kampanya yapmış sanırım.. arayıp bilgi alabilirsiniz.. bu linke bir bakın isterseniz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...