Jump to content

Şahsuvaroğlu'nda KDV bizden kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence 0 araba almak ısteyenlerin kesinlikle düşünmesi gereken bir kampanya...halilcim bence senin arabayı kaça sayacaklar bir bak birde kredi olayını araştır diyeceğim ama evlilik arefesinde çok borçlanmak mantıklı olmayabilir...hayatınızın en güzeş bir kaç yılını borç odeyerek geçirmeyin ona göre karar vermelisin...

abi zaten arabamı değiştirmem otomatik olarak 2 sene uzadı ;)

değişim için harcayacağım parayı eşya vs. vs. için harcamayı düşünüyorum  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• halil_i

10

• emredeler

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sanırım kardan cok arac satmak icin yapılmıs bir kampanya, güclü bir firma oldukları icin kısa süreli kardan ziyade gelecege yatırım yapmayı düsünüp uygulayabiliyorlar.. mazda2 veya mazda3 almayı düsünenler kacırırlarsa sonra cok dizlerini döverler gibime geliyor.. 2006 arabayı alırken kimse fiyat inmezken 38 küsürden 36ya indirmisti Malatya bayiisi, Allah razı olsun deyip almıstık.. bu kampanya ne kadar sürer bilemem ama bu süre icerisinde 2. el mazda3 piyasası birazcık!! düser gibime geliyor.. bizide etkiliyor tabi ama olsun bu markayı canlandırmak icin böyle hareketleri görmeye ihtiyac var.. zaten olağanüstü durumlar yasanmadıkca arabayı satmayı düsünmem, satcak olan düsünsün :D

bu arada Burak Abi bu kampanya sadece 2008 modeller icin mi yoksa 2009larıda veriyorlar mı bu fiyata?? stok eritmek falan icin olabilir belki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu saatten sonra satilan arabalar 2008 olamaz sanirim.

25 Kasima kadar diyor ilanlarda ama stoklarin o kadar dayanacagini cok sanmiyorum bugunki kalabaligi gordukten sonra

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 passat la başa baş takas edelim diye ciddi bir teklif almıştım bir kaç gün önce,pek ciddiye almamıştım ama düşünsemmi acaba ne dersiniz

Valla mantıklı gibi görünüyor Mücahit Abi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kampanya yeni alanlara çok iyi gelebilir fakat 2.el mazdalar açısından düşünüldüğünde çok değer kaybedicek bence yazık diyorum sadece satalım derken mazda sahiblerini araç satarken mazda dan soğutucak >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanya kalıcı ve uzun süreli olsa dediğin doğru ama yıl bitip fiyatlar normale dönünce 2. el de yükselir tabii sıfır fiyatlar yükselirse.

Bu zamanda 2.el araç satmak zaten çok zarar getirir. Bu bilinen birşey..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomotiv sektörü krizden en çok etkileniyor, bu tarz atraksiyonlar baya bi canlılık getirir.

Mazda 2 nin otomatiği gelsede, şöyle uygun fiyatlarla da görsek  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen gün iş amaçlı erzuruma gittiğimde bir sürü mazda3 gordum... hatta istanbulda gördüğümden çok daha yoğun gördüm...

Fiyat olayına gelince... Sanırım ben bu gidişle benim mazda3ü üste para vererek satacağım herhalde :D en iyisi bu hafta yada haftaya pazara çıkartmak... ama mazda 2deki fiyat müthiş. neredeyse tata fiyatına mazda alıyorsun... bence 0 araba almak ısteyenlerin kesinlikle düşünmesi gereken bir kampanya...halilcim bence senin arabayı kaça sayacaklar bir bak birde kredi olayını araştır diyeceğim ama evlilik arefesinde çok borçlanmak mantıklı olmayabilir...hayatınızın en güzeş bir kaç yılını borç odeyerek geçirmeyin ona göre karar vermelisin...

Erzurum'a geldin bi haberimiz olsaydı Kadir abi...

Erzurum' da hakikaten acaip tutuldu Mazda3.Zamanında iyi reklam yaptılar ve şuan adım başı mazda3 görebiliosun.Allah'tan ben ilçedeyim ve tek aracım :D  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanya kalıcı ve uzun süreli olsa dediğin doğru ama yıl bitip fiyatlar normale dönünce 2. el de yükselir tabii sıfır fiyatlar yükselirse.

Bu zamanda 2.el araç satmak zaten çok zarar getirir. Bu bilinen birşey..

abi haklısın ama şuan sıkışıp satma durumunda kalsa adam bence zarar edip satınca bir daha mazda almaz ben sahşen almam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2004 passat la başa baş takas edelim diye ciddi bir teklif almıştım bir kaç gün önce,pek ciddiye almamıştım ama düşünsemmi acaba ne dersiniz

passat 1.6 motorsa sakın düşünme Mücahit abi.Ama 1.9 TDI ise belki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi haklısın ama şuan sıkışıp satma durumunda kalsa adam bence zarar edip satınca bir daha mazda almaz ben sahşen almam

Şu an her arabada zarar edersin . Bunun da temel sebebi sıfırlardaki kampanyalar. Sadece Mazda ile alakalı değil. Senin baktığın şekilde bakarsan şu an 2. el araç satan hiçkimse bir daha aynı markadan almaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw arkadaşlar telaş yapmayın.Satacakları en fazla stok arabalar.ne kadar vardır ki ellerinde.Bu kampanya hem krizden dolayı hemde yeni araçlar geleceği için stok eritmeiçin.Zaten devletin bir plitikası yani otomotiv sektörü krizden etkilenmesin diye kdv yardımı yapıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...