Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Arka Stopların Buhar Yapması

UFUTE
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Merhaba,

Arabanın arka far kapaklarından içeri hafif bir su girme olayı yaşıyorum. Sonrasında da tabii ki ufak çaplı buhar yapıyor. Bu sorunu yeni mazda 3 alıp da yaşayan başka kimse var mı? Ya da bunu garanti kapsamında hallederler mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskilerde hallediyorlardı ki seninki kesin garanti kapsamında... Hemen baktır, su ve buhar bozmasın farı...

ampul falan patlatırsın mazallah, hemen servisin yolunu tut derim daha önceli araçlar garanti kapsamındaydı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saolun.En yakın zamanda gidicem. Öyle havuz gibi dolmuyo ama içinde su damlacıklarını gördüm. Wukill dediğin gibi ampulu de geçtim. Sigortaları attırır yahu. Sonrasında belirtecem tekrar size garanti kapsamında ele aıp almadıklarını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam Murat

bende aracımı 2 defa yıkadım, ikisinde de farların kenarlarında su tanecikleri oluştu. İçine su dolmadı, sadece kenarlarda oluşuyordu.Tabi bende fazla dikkat etmedim belki girmişte olabilir. Yağmurlu havalarda bu şekilde bir problem yaşamadım, sadece aracı yıkadığımda oldu.Bu hafta sonu yıkatacağım aracı yine, arka farlara biraz daha fazla su tutup denemesini yaparım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar hatırlarsanız bende benzer problem vardı.Müşteri hizmetleri geri dönmedi...Bi daha aramayı düşünüyorum eğer yeniden ilgilenmezlerse yazılı şikayette bulunacağım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam Murat

bende aracımı 2 defa yıkadım, ikisinde de farların kenarlarında su tanecikleri oluştu. İçine su dolmadı, sadece kenarlarda oluşuyordu.Tabi bende fazla dikkat etmedim belki girmişte olabilir. Yağmurlu havalarda bu şekilde bir problem yaşamadım, sadece aracı yıkadığımda oldu.Bu hafta sonu yıkatacağım aracı yine, arka farlara biraz daha fazla su tutup denemesini yaparım.

Arkadaşlar Selam, bugün Volcar'a gittim Altunizade ve yarına randevu aldım. Bugün şöyle bir baktılar göz ucuyla. Problemin genel mi olduğunu sordum ve bu sekilde araçlarla karşılaştıklarını belirttiler. Ben bunun azımsanmayacak kadar çok olduğunu düşünüyorum (kimisi servise gitmiştir,kimi gitmemiştir o ayrı). Neler yapacaklarını sordum ve farları çıkarıp temizleyeceklerini ve fitilleri kontrol edeceklerini söylediler. Hatta ön farlardan da su alan otomobillerin geldiğini söylediler.Ben dikkat etmedim ama sanırım benim ön farlarda birşey yok. Tekrarlanma olasılığını sorduğumda ise garanti veremeyeceklerini söylediler :)Yapacakları işlemden sonra su olayının tekrarlanması durumunda ne olacağını sorduğumda ise yenileri ile değiştirebileceklerini belirttiler (Ne fark edecekse!). Şimdi mazda gibi kaliteli bir arabadan böyle birşey beklemezdim bu birincisi. 15 senelik diğer arabamda bir kere bile böyle bir olayla karşılaşmadım bu da ikincisi. Neler yapılabilir bu olayın tekrarlanması durumunda?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni mazda sahipleri, konu hakkında sizin de mağduriyetiniz var mı? Tecrübeli forum üyeleri konu hakkında bir düşünceniz var mı, mağduriyete karşı takınılacak tavır gibi...Yapmamız gerekenler ya da...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şikayetler artarsa bunun için bir çözüm yolu düşüneceklerdir, contaları daha kalın yapmak gibi

gerçi araç yapılırken test ediliyor olması lazım, test edilmiştirde herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce Volcar'dan çıktım. Stoplardaki fitilleri kontrol ettiler. Herhangi bir problem oladığını söylediler. Kendi iç yazışmalaraını gösterdi bir yetkili, stoplarda ve ön farlarda buğulanma olabileceğini ve bunun normal olduğunu, her arabada olduğunu belirttiler(!!!) Stoplar şeffaf olduğu için belirgin oluyormuş :) Yani anlayacağınız Recert İvedik 4 gibi. Ne diyebilirim ki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar müşteri hizmetleride bunu hata olarak kabul etmiyor.Vallahi eğer bi bozulma vs yaşarsam direk farları japonyaya postalarım :D

aslında bi hata ama adam gibi ilgilenen bi serviste sorun çözülebilir kanımca :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japon balığı da atn içine, konsept tam olsun... Dünyanın her yerinde ayıp7hata olarak yorumlanır bu durum... Volcar yada başka servis bilemem ancak bu sorunun haledilmesi gerekir, stopların ''buğu'' yapmasını dnanım özelliği gibi göstermek, başka araçlarda da var demek saçmalamaktan başka bir şey değildir... Parçası pahalı, 2. eli yok geyiğine servisler yetersiz birde olanda tos' ekletecekler.... Bir önceki kasada garantiye giren duruma, birşey yok diyen zihniyete uğramayarak, cezalnadırabilirsizniz belki ancak haklarınızdan vazgeçmeyin diğer araçlarda da oluyor diye lütfen... Bu kafalar ancak haklı iken susmayan müşteriler tarafından değiştirilebilir... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu problem 3 gün öncesine kadar garantiden değiştirilerek gideriliyordu ki zaten contası oldukça ucuz bir parça. Kim neden çekiniyor ? Ortada bir yanlış anlama mı yoksa servisin yanlış bilgilendirmesi mi var ?

Özellikle yeni araç sahiplerinden ricam Mazda Call Center'ı bir arayın..  0 212 44 44 693

Şikayetiniz bir kayıt altına alınsın, çözülmez ise o zaman tekrar tartışalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Volcar'da stoplar çıkartılıp fitiller kontrol edildi. Ben içeriye kadar giremedim maalesef, göremedim. Sonrasında Sonax'a gittim ve yıkattım. Özellikle stoplara fazlaca su tutturdum, herhangi bir şey olmadı. Tekrarlaması durumunda artık çingeneliği ele alıp cırlama modu: ON olucam. Burak Abi dediğine katılıyorum. Çağrı merkezine herkesin bildirmesi belki yapılacak olanları değiştirebilir (servislerin). Şimdi mi arasam yoksa eğer olay tekrarladıktan sonra mı arasam onda karar veremedim sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...