Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Arka Stopların Buhar Yapması

UFUTE
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

en iyisi servisleri dolaşmak o zaman

hangisi adam gibi ilgilenirse onlarla iş yapılır.Müşteri hizmetlerine bildirmek lazım doğru, ne kadar çok aynı şikayeti alırlarsa buna karşı çözüm üreteceklerdir.

Japon balığı da atn içine, konsept tam olsun... Dünyanın her yerinde ayıp7hata olarak yorumlanır bu durum... Volcar yada başka servis bilemem ancak bu sorunun haledilmesi gerekir, stopların ''buğu'' yapmasını dnanım özelliği gibi göstermek, başka araçlarda da var demek saçmalamaktan başka bir şey değildir... Parçası pahalı, 2. eli yok geyiğine servisler yetersiz birde olanda tos' ekletecekler.... Bir önceki kasada garantiye giren duruma, birşey yok diyen zihniyete uğramayarak, cezalnadırabilirsizniz belki ancak haklarınızdan vazgeçmeyin diğer araçlarda da oluyor diye lütfen... Bu kafalar ancak haklı iken susmayan müşteriler tarafından değiştirilebilir... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, call centerı muhakkak kullanın ama aklınıza takılan hususlar için sitede aktif olan servislerle irtibata geçebilirsiniz. Bunu onları tuttuğum için söylemiyorum , iletişime daha açık oldukları için söylüyorum. Istanbulda 2 servis bu konuda öne çıkıyor.

Avrupa yakasında Evo ( Sabahattin Bey ) , Anadolu yakasında Şahsuvaroğlu ( Cem Bey ) . Rahatlıkla telefon ve email ile irtibata geçebilirsiniz. Siteden olduğunuzu söylerseniz daha da iyi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar geçen hafta araba mın arka stop u buhar yaptı sebebini bilmiyorum daha önceden hiç böyle bi sıkıntı yaşamamıştım sizce ne yapmalıyım.Aracın kaskosunu anahtarı kaybettiğim için bozdurmak zorunda kalmıstım kaskodan değiştirmeli mi yoksa sanayide mi yaptırmalıyım ne kadar tutar fiyatı.Şimdiden teşekkürler

3234.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski kasaların kronik sorunu, yazın düzelir...:)

Böyle bir sebepten stop değiştirmez kasko, sanmıyorum..

Kendimiz kırıp  vurup kaçtılar tarzı bi şeyler desek =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendimiz kırıp  vurup kaçtılar tarzı bi şeyler desek =)

yapabilirsin ama ne kadar etik ?

bu tür yapan kişiler yüzünden zaten bir araca dünyanın parasını ödüyoruz kasko yaptırmak için.

Artı bir sürü zorluk çıkartıyor kasko firmaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçeri su girdiği için buhar yapmıştır.

Servise gidip stopun altındaki conta lastiğini değiştirtebilirsin.

yazın zaten düzelecek. komple stopları değiştirmek masraflı iş, sen en iyisi yukarıdaki öğüdü dinle :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbrahim doğru söylüyor.Aynı olay benim başıma da geldi.Servis,contasını değiştirdi.Contanın fiyatı da 35-40tl arasında...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise gidip stopun altındaki conta lastiğini değiştirtebilirsin.

fiyat olarakta 25-30tl civarı olsa gerek ama şu andaki fiyatlar nedir bilmiyorum eski konuların yalancısıyım.. arama motoruna "stop buhar" yazınca çıkan konular..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhabalar,

Konuyu açan arkadaşım; aynı model ve renkte mazda 3 aldım. Benimde sağ stop aynı vaziyette. Arka tasarımını çok beğenmeme rağmen, bu buğu olayı çok canımı sıkıyor. Sen çözüm bulabildin mi. 1 haftadır araç bende ve buğu gitmiyor. Conta değişimi felan denilmiş çözüm olarak, peki içindeki hali hazırdaki buğu nasıl geçecek, tamam conta değişince birdaha yapmayabilir ama ya şu anki durum? Camın içinde kücük su tanecikleri oluşmuş durumda. Bu durumda ne yapılabilir. Senin stoplar ne durumda.

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sol tarafta buğu vardı. Serviste contalattırdım düzeldi. Şimdi de sağ tarafta buğu oluştu. Niye ikisine de uygulatmadıysam, akıl işte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

araç garantideyse doğru servise,değilse stopu sökün contasının üzerinden silikonla geçin geri takın 3-5 güne içinde birşey kalmaz bir daha buğu da yapmaz tecrübeyle sabittir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

stop arkasındaki contayı çıkarıp birtane şamyel parçasını üzerine oyun contanın şeklini şamyele çizin ve bir makas yardımı ile şamyeli kesip aynı şekli çıkartın ve eski conta ile beraber üzerine takın ve stopbunuzu monte edin  işlem tamam :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bende de arka sağ tarafta oluştu, öylesine forumda gezerken bunun kronik bir sorun olduğu görmemle gülümsedim. Dursun ya uğraşmıyorum damlalı stop oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de aynı sorun var ama problem yapmıyorum.Sıvı conta diye bişe duymuştum ondan sorun soruşturun belki işinizi görür..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...