Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Arka Stopların Buhar Yapması

UFUTE
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Evet bu kronik bir problem.Beninde hafif buğ yapıyor yıkamalar sonrası özellikle.Herhalde fazla tazyikli sudandır.

Biran abi aslında farda değil far contasında problem zamanla özelliğini kaybedip sünger gibi çekiyor suyu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada, ben contayı merserde değiştirdim.. 25 ytl imiş.. benim arabanın garanti süresi bittiği için garantiden değişmedi.. ama bülent abinin araç 2007 model olduğu için stop değişti onun.. hakan (doğu)'ın da yine aynı şekilde garantiden ya stop ya conta değişecekti..

stop'u çıkardıkları zaman içindeki birikmiş suyu döküyorlar ama bir müddet içinde buğu kalıyor.. bir hafta conta değiştikten sonra buğu ile dolaştım.. ama şimdi bişey yok..

her mazda servisinde bunu yapıyorlar ayrıca..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadasım aynı sorun bende de var.Serviste kurutma makinası ve arkasından silikon çekildi bakalım nasıl olucak...hala yağmur yağmadı:)...Bana sorarsan bu işlem için hiçbir maliyet yok kendimiz de yapabiliriz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar umarım doğru başlık altına yazmışımdır.Benim guzunun arka stoplar buhar yapıyordu servise götürdüm : 'normal bu durum,mazda hata olarak kabul etmiyo bi değişim yapamayız'dediler.Başka araçlarda görmedim fakat pek güvenemedim bu söze ve içime sinmediği için size sorayım dedim.İlgilenenler için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana kalırsa normal değil, bi yerden su alıyordur. 0 212 275 69 64 mazda müşteri hizmetlerini arayın ve durumu anlatın en son da servis adını ve bu durumun normal oldugunu söyledikleri için müdehale yapmadıklarını söyleyin sanırım sorunu çözerler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wukill kardeş ilgin için çok teşekkür ediyorum.En yakın zamanda verdiğin numarayı arayacağım.MEG kardeş teşekkür ederim okudum,benim guzu yeni olduğundan içime oturdu :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wukill kardeş ilgin için çok teşekkür ediyorum.En yakın zamanda verdiğin numarayı arayacağım.MEG kardeş teşekkür ederim okudum,benim guzu yeni olduğundan içime oturdu :(

ne demek işim elimden geleni yapıp çözüme ulaşmak, geçmiş olsun canınızı sıkmayın garantiden değişimi yapılır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

verdiğiniz numara yanlışmış.verdiğiniz numara bana 0212 444 46 93 numarasını verdi ve bilgilerim alındı.En yakın zamanda sonucu bildireceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

verdiğiniz numara yanlışmış.verdiğiniz numara bana 0212 444 46 93 numarasını verdi ve bilgilerim alındı.En yakın zamanda sonucu bildireceğim.

hadi ya, kusura bakmayın bende mazda nın resmi sayfasından almıştım numarayı tekrar özür dilerim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise git halletsinler, 10 dakikalık iş.Telefonla falan uğraşmaya değmez.

servis normaldir dediği için sanırım yardım istemiş arkadasımız ama dediği gibi servise git ve normal olmadıgını gereken işlemlerin yapılmasını istediğinizi söyleyin, araçta fabrikasyon hatası varsa ve işlem yapmıyorlarsa kendilerini açık bir şekilde mazda a.ş. ye şikayet ederek işlem yaptırıcagınızı söyleyin kesin çözerler :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 yetkili bayi olup işini yapmayanı 2 sattıgı malın arkasında durmayıp siz yanlış kullanımdan bozmuşsunuzdur diyenlere kıl olurum. O sebeple yetkili servisleri (herhangi bir ürün) üstlerine şikayet ederim bayilik hakları alınır bi çogunun, sattıgı malın arkasında olmayanda faturasız mal sattıgı için maliyeye 1 kaç milyarlık ceza kestiririm saolsun maliyeci kankalarım var onlarında para kazanması gerekiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böyle yav*aklara bayilik veriyolar sonrada mazda kullanıcıları olarak araçlarımızdan soguyoruz ilgilenmiyorlar, bildiğim kadarıyla her yeni araç için eğitim programı oluyor, mazda bunu tam anlamıyla yapamıyor sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 yetkili bayi olup işini yapmayanı 2 sattıgı malın arkasında durmayıp siz yanlış kullanımdan bozmuşsunuzdur diyenlere kıl olurum. O sebeple yetkili servisleri (herhangi bir ürün) üstlerine şikayet ederim bayilik hakları alınır bi çogunun, sattıgı malın arkasında olmayanda faturasız mal sattıgı için maliyeye 1 kaç milyarlık ceza kestiririm saolsun maliyeci kankalarım var onlarında para kazanması gerekiyor :D

güzel yöntemmiş :D  beğendim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...