Jump to content

Spor direksiyon nasıl yapılır? (90 model 626)

hellsrider
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

karbüratör dediğin gibi olabilir 76 a kasalar kilitli diferansiyel b kasalar kilitli değil biz kilitli yapıcaz bu arada karbüratörü değiştirdim çift yatık 4boğaz weber taktık süper bişi ama şimdi 4 yatık 8 boğaz olanınımı taksam diye düşünüyorum :D tabi fiyatları biraz uçuk 2.el temiz buldum birtane ama 1.200 ytl istiyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

weberler çok iyi ama onlardaki en büyük handikap yakıt kesici sistem yok. çok araba yandı o yüzden, benzin karbüratörden taşmaya başlayıp motorun içine dökülmeye başlayınca iş bitmiş demektir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

weberler çok iyi ama onlardaki en büyük handikap yakıt kesici sistem yok. çok araba yandı o yüzden, benzin karbüratörden taşmaya başlayıp motorun içine dökülmeye başlayınca iş bitmiş demektir :D

ama o olduğunda ayrı bir zevk yaaa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diferansiyelin kilitli olmama sebebini öğrendik bugün önceki sahibi dağıtmış ve bulamadıkları için askona 1.2 diferansiyeli takmışlar oyüzden bizde gizli şaftla birlikte kopartmışız :D şimdi çıkma bulduk bitane değişiyo şaft gizlişaft diferansiyel (kilitli) kampanalar olarak tüm parçalarıyla alttakımın arka tarafı komple değişiyor parçalar toplam 350 ytl tuttu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

diferansiyelin kilitli olmama sebebini öğrendik bugün önceki sahibi dağıtmış ve bulamadıkları için askona 1.2 diferansiyeli takmışlar oyüzden bizde gizli şaftla birlikte kopartmışız :D şimdi çıkma bulduk bitane değişiyo şaft gizlişaft diferansiyel (kilitli) kampanalar olarak tüm parçalarıyla alttakımın arka tarafı komple değişiyor parçalar toplam 350 ytl tuttu

şimdiden hayırlı olsun o zaman :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...

benim aractada spor direksiyon var.korna solda kalorifer çıkışının altına bir düğme olarak yapılmış.sağa dönüşte sinyal kesiliyor ama sola dönüşte kesilmiyor.direksiyon simidide epey yıpranmış değiştirmeyi düşünüyorum.acaba ben becerebilirmiyim?nasıl sökülür&takılır?daha geçenlerde 30 tl lik buji için 35 tl işçilik verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aracım 1991 model,Ben aracımın direksiyonundan memnun değilim,92 ve sonrasının aırbagsiz 4 kollu direksiyonunu takmak istiyorum,acaba olur mu??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım 1991 model,Ben aracımın direksiyonundan memnun değilim,92 ve sonrasının aırbagsiz 4 kollu direksiyonunu takmak istiyorum,acaba olur mu??

Orjinal göbek üzerinde oynamalarla yada tornada yeni birşeyler yapilarak uyar illaki, çıkmacilarda karşılaştırarak çok daha kolay fikir üretilebilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...