Jump to content

Rolanti Sorunu (1998)

zenaslis
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest ryuga-626

sanırım bu 90 model 626 ların lpg ye bi alerjisi var :) amcamın 91 model bi lpg li626 sı var benzinde idare eder ama lpg de gitmiyor sanki yani pedalın ayakla bütünleştiğini hissediyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hava akış sensörüde devir düzenszliği yapar gaz kelebeği ve akış metre bakımı ile sorun çözülür, lpg hava akış metrenin görevini çok sağlıklı yerine getirmesini ister. tabi bu söylediklerim lpg ecu sunun benzin ayarları ile iyi senkronize edilmiş, sorunsuz programlanmış olduğu varsayımı iledir, önce ona bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

93 MODEL 626 da aynı sorunu yaşıyordum bende. bir kaça yere ve servisine gösterdi. gaz kelebeği diyorlar. kimi temizlet diyor. nereye kime temizleteyim. bildiğiniz iyi bir usta var mı. yardımcı olursa çok sevinirim. şehiriiçinde stop edince zor oluyor. ehil birine işi yaptırmak istiyorum. çıkma al diyenler de var. bulunur mu uyum sorunu olurmu kaça bulunur. ne dersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

93 MODEL 626 da aynı sorunu yaşıyordum bende. bir kaça yere ve servisine gösterdi. gaz kelebeği diyorlar. kimi temizlet diyor. nereye kime temizleteyim. bildiğiniz iyi bir usta var mı. yardımcı olursa çok sevinirim. şehiriiçinde stop edince zor oluyor. ehil birine işi yaptırmak istiyorum. çıkma al diyenler de var. bulunur mu uyum sorunu olurmu kaça bulunur. ne dersiniz.

Çok lanet bir parçadır aman herkese elletme ellerinde kalır yoksa:) İstanbulda olsanız direk Adem usta derdim Ankara'yı bilemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gaz kelebeği temizliği çok zor bişey değil ancak üzerindeki sensörlere falan dokunurlarsa iş değişiyor rölanti sıkıntısı artıyor,arabanı öncelikle ngs cihazı olmayan kimseye elletme ayarını cihaz eşliğinde yapsınlar,İstanbula yolun düşerse bu alet Taber ustada var(bostancı sanayi sitesi),değiştir derlese yenisi 2000 tl civarı fahiş  bir parçadır E-bay da gelmesi falan dahil 300-350 dolardır(sıfırı) yok Suriyeden çıkmacılar desen heralde en çok 200-300 tl ye bulurlar,ha Ankara OSTİM de illaki iyi bir çıkma bulursun sana istersen özelden mesaj atarsan Suriye bağlantılı olanın bitanesinin telefonu olacak bende ....çıkmacılarla çok görüştüm benim practica yüzünden,,,,sorununa gelince rölantide tek sorun yaratan gaz kelebeği değildir;varsa hava akışmetreni kontrol ettir,Egr valfi varsa onu kesin temizlet,buji ve kabloları ,distribütör,egzoz.hatta oksijen sensörü varsa onu bile elden geçirmek gerekir.Dediğim gibi aracı cihazı olmayan kimseye elletme Mazdayı Ustası bozmazsa sen ben bozamayız..:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...